Mass Effect 3 PC - The Citadel DLC
Hejka, takie mam pytanie bo chodzi za mną ta gra, ale chciałem w nią zagrać na PC, a nie tak jak dwie wcześniejsze na X360. Czy wogóle jeszcze istnieje możliwość zakupienia dodatku dlc The Citadel na PC? Jeśli tak to w jaki sposób?
Jeżeli masz już ME3, to w Originie we właściwościach gry masz listę dostępnych DLC i pojawi się po prawej opcja "Kup"
No widzisz, bo jeszcze jej nie mam, a kiedy wertowałem Origin to nie mogłem nigdzie znaleźć tego DLC, dlatego mnie to zastanawiało. Dzięki serdeczne. Wątek to zamknięcia.

Onegdaj pobrałem dodatki do tej gry ale nie pograłem. Po prostu fizycznie ich nie mam na pc ani na koncie O. To samo z rozszerzonym zakończeniem. Miałem, ale po odinstalowaniu gry i ponownym zainsta. już go nie ma. Pobrać ponownie nie mogę bo - "masz tę grę". Origin jakoś nie śpieszy się z odpowiedzią w tym temacie. O co tu chodzi ?!
JÓZEK2 ->
Musisz wyjść z gry. Odpal sam Origin. Kliknij PPM na Mass Effect 3, a następnie Pokaż szczegóły gry. Powinno ci się wyświetlić co masz do kupienia a co do pobrania.
Jak łazi za tobą to na policję. Bo jeszcze cię napadnie i zabije XD
JÓZEK2
Przy ponownym zainstalowaniu gry, zainstalowało ci od razu wszystkie DLC jakie masz.
Jak chcesz sprawdzić czy na pewno to wejdź w
Origin Games-> Mass Effect 3-> BIOGame-> DLC
Tutaj powinieneś mieć różne foldery, każdy z innym DLC, jak jest pusty, to znaczy, że nie masz tych DLC.

Wyszło, że ich nie mam. Ale dlaczego : "masz tę grę" ? Ściągnąłem "Dzień sądu". Jak on mi się "ujawni" w grze ? Muszę grać od nowa? Przepraszam że pytam, ale jeszcze nie ściągałem dodatków i nie wiem jak to wygląda. Znaczy ściągnąłem, kiedyś, ale nie miałem z nich żadnego pożytku. Dzięki za pomoc :)