Mass Effect 3
Moze mi ktos wrzucic pare scrennow z mass effect 3 z bliska jakies tekostry, np postaci.
Az trudno mi uwiezyc ze grafika jest taka slaba, gra wyglada jak z 2003 roku ale to moze jakis bug z moim kompterem.
Wiec prosze dajcie screeny jakies to zobacze czy u mnie jest problem
Z gory dzieki
zrobilem screena
http://postimage.org/image/66cxtekrj/
zobaczie sobie, tekstura postaci i tego sprzedu wyglada jak sprzed 10 lat conajmniej
Ta gra od zawsze kulała pod tym względem, choć dało radę wytrzymać, za pierwszym razem jak się człowiek przyjrzał to faktycznie wyglądało to nieciekawie, ale potem się przyzwyczajał.
Cienie, shadery i bajery nigdy nie były mocną stroną tej serii. A tekstury już najbardziej.
Filip <- No tak, zdecydowanie tekstury są niezwykle ważne w tej grze... Jeśli tak bardzo cię to boli, to nie graj. Odpal sobie Crysisa i ciesz się brakiem rozbudowanego świata i fabuły.
"Sprzed 10 lat conajmniej" - niezbyt trafne porównanie... trzeba było napisać 40.
[4] popieram. Nie którym to już się w d...ch przewala. Filip550, wrzuć se np. pierwszego CoDa i zobaczysz jak zmieniła się grafa przez te lata. W ME akurat nie jest najważniejsza ale wcale nie zła.
HUtH - co mnie ma bolec?, ja sie pytam czy cos nie tak z moja gra bo gra nie wyglada jak na rok 2012 a jak tak porpstu wyglada to wiem ze gra tak wyglda i tyle. Crysisa mam odpalic ? porownjesz RPG do FPSa ? widac twoj poziom po towjej wypowiedzi.
Wiem ze w tej grze nie liczy sie fabula ale uwazam ze EA powinno w dupe dostac za lenistwo bo takie tekstory to naprawde jest tragedia jak on wygladaja.
Shader to czarne plamy na scianach, teskotry jak sprzed 10 lat i te efekty swietlne wlozone na sile.
Szkoda ze w tak dobrej grze, grafika zostala kompletnie olana.
Ta gra tak wygląda i nic z tym nie zrobisz, jak chcesz oglądać ładne obrazki to polecam Crysis (2), Battlefield 3 albo Wiedźmin 2. ;)
Do dupy z tą grafiką. Ważny gameplay, klimat i fabuła. Dla mnie wszystkie gry mogą tak wyglądać, byle miały coś do zaoferowania.
No dla mnie grafika jest dosc wazna, jak kupuje gre za pelna cene to oczekuje ze bedzie wyglada na rok w kotrym zostala wydana. Tu nie chodzi o to ze gra wyglada slabo, tu chodzi o to ze ona mogla wygladac duzo lepiej gdyby EA ruszylo dupsko i poprawailo pare tekstur.
Taki Call of Duty ma tez ten sam Silnik ale z roku na rok wyglada lepiej, nie wyglada cudowanie ale przynajmniej cos robia i widac tego efekty.
Nie jestem zadnym fanatykiem grafiki ale to co EA dalo w Mass Effect 3 to chyba ich porobalo, i w dodatku gra ma wymagania z kosmosu bo 60 FPSow bierze mi 50-70% mojej karty graficznej 7970, gdy taki Max Payne 3 tez bierze 50-70% a wyglada 10 x lepiej.
Aha no i tekstury wygladaja lepiej na konsolach z tego co widzialem, wiec olali wersje PC kompletnie.