Witam. Pomyślałem ze fajnym prezentem dla mamy (55 lat) byłby jakiś relaksujący masaż. Pytanie więc chyba głównie do kobiet. Rodzaji masaży relaksacyjnych jest sporo , moze ktoś by polecił coś sprawdzonego w Warszawie. Cena powiecmy do 150 zł.
Jeżeli mama nie ma nadwagi to może być sporo chętnych do jej "wymasowania"
Ale Wy jestescie glupi, moze z wyjatkiem Bullza, ktory umie to robic tak, jak nalezy.
Co do masazu dla mamy to to tez jest glupi pomysl na prezent, po pol godziny obejdzie sie smakiem i tyle bedzie miala z tego prezentu, doloz troche i wyslij ja z grouponem do spa chociaz, albo kup jednak cos materialnego
Post [3]:D
Większośc na forach to jednak wieśniaki he he. Pytanie skierowanie jest do dziewczyn , które mogą sie wypowiedziec z własnego doświadczenia.
""Co do masazu dla mamy to to tez jest glupi pomysl na prezent, po pol godziny obejdzie sie smakiem i tyle bedzie miala z tego prezentu, doloz troche i wyslij ja z grouponem do spa chociaz, albo kup jednak cos materialnego""
- Na jakiej podstawie tak uwazasz ze sie to szybko znudzi ? No moze rzeczywiście spa było by zdecydowanie lepsze ale pewnie i ceny zupełnie inne.
jak oczekujesz odpowiedzi od kobiet to chyba forum pomyliłeś, tutaj babki to rzadkie rodzynki tylko są
lepiej tu spróbuj:
http://www.kafeteria.pl/forum/