Mam pytanie odnośnie wiedźmina 1 i 2

Forum Gry RPG
Odpowiedz
06.09.2013 17:13
1
odpowiedz
poke_mon11
39
Pretorianin

Mam pytanie odnośnie wiedźmina 1 i 2

Grałem w gothica 3 i były tam 3 zakończenia i grało mi się nawet przyjemnie. Chodzi mi o to czy w wiedźminie 1 i 2 jest duży chaos i taki zamęt w głowie od zbiorowości początków i zakończeń czy może jest podobnie jak w gothicu 3? Bo nie lubię kiedy gram i muszę szukać czegoś czego nawet nie wiem gdzie szukać

06.09.2013 20:11
Irek22
2
odpowiedz
Irek22
167
Legend

Że co?

W każdym Wiedźminie początek jest generalnie jeden z drobnymi modyfikacjami w "dwójce" jeżeli gra się z sejwem z "jedynki". Zakończenie jest także generalnie jedno z drobnymi modyfikacjami z powodu wyborów, jakich dokonaliśmy w całej grze, ale nie jest to aż tak bardzo widoczne i doniosłe jak w Wiedźminie 2.
W Wiedźminie 2 zakończeń - i to bardzo widocznych o bardzo dużym znaczeniu - jest chyba kilkanaście, a na pewno kilka.
Chaosu w każdym razie nigdzie nie ma.

06.09.2013 20:12
3
odpowiedz
Child of Pain
200
Legend
Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl