Mam prośbę pomożecie
Otóż chciałbym się zapytać jakie gry polecacie na mojego średniego kompa tylko żeby były jakieś fajne prócz strategi. I z góry dzięki
No to wywróż sobie jakie gry mam na myśli, bo ja już wywróżyłem sobie specyfikacje twojego komputera. Nie umiesz wróżyć, czy jak?
No czyżby same dzieci przychodzi człowiek który nie grał około 3-5 lat w gry prosi o pomoc a tu jakieś szczeniackie odpowiedzi myślicie że to jest smieszne raczej nie (żałosne) o napiszę głupotę i się posmieje ale jaja prawda no iq poziomu kamienia wszyscy tu tacy zabawni i pomocni ?
Na razie sam prezentujesz poziom IQ orzeszka ziemnego.
PODAJ JAKI MASZ TEN ŚREDNI PC
Amd sempron czy jakoś tak 3000+
Geforce gt9400 1 gb
2 gb ram ddr2
Zasilacz chieftec coś tam 450w
Coś jeszcze ?
jedyne co dobre z tego pc to zasilacz
tu masz porównanie i3 2 generacji z tym co ty masz [link]
O lol średni pcXD Szukaj gier od jakiegoś 2010r w dół. Ale, żeby nie było to jak lubisz samochodówki to polecam Grid. FPS to TimeShift może Bioshock.
Gothic 1,2. Oblivion. Two Worlds. Risen. Assasin's Creed 2. GTA: San Andreas. Wiedźmin.
Tak myślałem komputer parę lat leżał na strychu a gdybym chciał go rozbudować żeby działały lepsze gry to co wymienić itp
A mógłbyś napisać jakie życzy zakupić do tego komputera żeby gry działały
No ja tak szczerze mówiąc nie wiem po ile sa komponenty i wgl ale więcej niż 5000 nie chciał bym wydać no chyba ze na te nowsze gry potrzeba troszkę więcej to tak Max to 6000 sam komputer bo ekran i mysz klawiaturę to mam
Ale na czym pisze tylko [link] pisze z telefonu więc nie mogę zobaczyć
Tak cena i wgl pasuje a czy komputer bedzie złożony czy będę musiał sam składać ?? A i jeszcze jedno pytanie a jakaś tania myszka i klawiatura które świeca bo moje są już stare tylko tanie chciałbym
masz jeszcze tu fajną klawiaturę sam ją używam i jestem bardzo zadowolony Klawiatura NATEC Genesis RX66
A ta myszka i klawiatura tania które by świeciły
Dobra wielkie dzięki jutro po pracy obrazu zamawiam wszystko a ta myszka bardzo ładna szczególnie biała i klawiatura też niczego sobie dziękuję za pomoc
Nie bierz tego komputera morele, stosunek wydajności do ceny jest słaby.
http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/jaki_komputer_kupic_zestawy_komputerowe_na_sierpien_2016?page=0,16
Do tego jeszcze obudowa i pewnie monitor.
Dobrze czytam i widzę ?? Ma 5 - 6 tys. na pc a pyta o TANIE mysz i klafffisze ?!