Mały prezent dla fajnych ludzi z forum.... czy jakoś tak :D
I wsio jasne. Mam nadzieję, że ta funkcja się przyda.

Fajne.
Nie wiem gdzie mozna zglaszac propozycje, to pisze tu. Dodano wczesniej fajne tygodniowe statystyki, kto najwięcej napisal, kto zabrał najwiecej serduszek. I o ile licznik postow jest, to serduszka tydzien po tygodniu trafiaja na śmietnik.
Dlatego zamiast martwych gwiazdek (kiedy ostatnio jakas przyznano? Sto lat temu chyba) proponuje serduszka.
100 serduszek to jedno zwykle serduszko. 5 takich w szeregu a potem serduszko z jedyneczka. I tak dalej, do tego jakis licznik zebranych serc w ogole.

Dzięki. Tak po prawdzie, to ekipa od dobrej dekady chciała robić nowe rzeczy, ale nam na to nie pozwalano odgórnie. Od pewnego czasu mam wolną rękę i możemy w końcu robić coś fajnego. Efekty powoli widać.
Niestety nie jest łatwo, bo to co odwala od kilku lat google z siecią i algorytmami jest makabryczne. Nie wiem czy media i ogólnie strony www przetrwają kolejne kilka lat - zobaczmy.
Tymczasem na moją kolejną prezentację dla bossów z zagranicy przygotowałem taki piękny art jako wstęp. Mam nadzieje, że docenią :D
Musi to być w rozwijanym menu dane. Często korzystam z opcji moje posty. Teraz trzeba więcej razy klikać na tą opcje i jej szukać w tym menu.