Witam mam problem z moim komputerem. Jakiś czas temu zepsuła mi się karta graficzna , więc wymieniłem na nową , ale taki sam model . Sterowniki pobrały się automatycznie i wszystko było w porządku , działało jak należy , ale po dwóch dniach zainstalowałem sterowniki z płyty która była dołączona do karty graficznej . I teraz średnio da się grać np. w League of Legends mam od 2-8 fps , cod mw3 również się przycina , a cod black ops kompletnie się tnie podczas włączania i w menu głównym , lecz takie gry jak magicka , serious sam 3 i warcraft 3 działają bez zarzutów , a i np przeglądarka wolno działa . Co mam zrobić ? Sterowniki od karty graficznej odinstalowywałem i instalowałem wiele razy na różne sposoby (płyta,internet) i nie było efektów.
Mój komputer: Windows Vista 32 bit , Procesor Intel Core 2 Duo CPU 2.20 GHz , pamięć ram 3 GB , karta graficzna AMD Radeon HD 5450
Jak masz procesor Duo, słabą kartę od AMD i Vistę to się nie dziw, że masz taki spowolniony komputer. Przecież takie gry jak Cod Black Ops, np wymagają pożądnego komputera, a nie staroć!
sterowniki z płyty? po co? sterowniki na płytach mają z 5 lat, dziwisz się?
wywal całkowicie sterowniki cleanerem jakims i zrob czysta instalacje sterownikow ze strony
@Mirgen napisalem , ze wczesniej działało tak ja trzeba i uwiesz mi cod bo dawał rade na tym kompie (no moze poza multi xd)
@up dzieki spróbuję jutro z tym cleanerem mam nadzieje , że pomoże
Instalownie sterów z płyty jak się ma aktualne z internetu to jak wykopywanie zdechłego, dwudziestoletniego psa z ogródka żeby usadowić go w budzie w której siedzi nowy pies w sile wieku
Usunąłem sterowniki za pomoca cleanera niestety bez zmian . I zapomnialem wspomniec (nie wiem czy ma to zwiazek ) , że komputer nie chce sie uruchamiac po naciśnięciu "uruchom ponownie"