Majowka
Zjesc kielbase napic sie piwa i po majowce. Potem wakacje, na groby i swieta.
Kiepsko w tym roku wypadła. Tylko 1 dodatkowy dzień wolny. Jakby 1 maja wypadłoby w środę, to wtedy byłaby super długa majówka. :)))
Utworek na pocieszenie :)
https://youtu.be/DdIusxzhDOo?si=wZd6rlufgaxAcyiF
Mam nadzieję, że spożytkujesz ten dzień i pójdziesz na piwo do inglisz pubu na jakąś jedną pintę.
Ale Gejmingmam pracuje i mieszka w UK
Przyleciał bo tam takiej spalonej zwyczajnej nie ma nigdzie.
Byłem wczoraj w sklepie, to ludzi od groma. Sporo brało brykiet, jakieś mięso na grilla i alkohol. My to sie potrafimy bawić jako społeczeństwo mając jeden dzień wolnego więcej.
Wolne od pracy, odpoczynek.
Via Tenor
Majówka taka, że się gra w Diablo 4 i Heroes Olden Era xD jest w pyte, miłego weekendu wszystkim, przynajmniej dzień wolny od pracy więcej, przejechałem się rowerem przez okoliczną wieś, to co trzeci dom chyba grilla robił xd
Z grillem to jest trochę tak, jak z kibicowaniem polskiej reprezentacji w piłkę nożną. Niby cringe, ale każdy robi i lubi.
W bloku co najwyżej na balkonie elektryczny można sobie wyjąć :\
Hetriś
Idę o zakład, że nawet Lewandowski lubi sobie kiełbę opitolić, jak Ania nie widzi.
Aczkolwiek dobry grill już wyrasta poza kiełbę - grillować można prawie wszystko. Warzywa (pieczarki z grilla FTW), serki, a jaki ananas pyszny!
Ja robię dopiero w niedzielę:( ale już czuję ten zapacb kiszki ziemniaczanej, i tylko stare marudy co grilla dissuja, zabijają mi smaka.
W ZG dzis bylo 30 stopni. Nie wiem w jakim rejonie jesteś ale to tylko pokazuje jak bardzo użytkownicy gola odbiegają od normalnych ludzi
guitarzero - kit z taką majówką, co to za grill w 5 osób? wypite było i pojedzone tak że dzisiaj jeszcze nic nie jem bo zaraz mnie bebech boli. Grill na smutno, rodzina skłócona, za rok to będę sam siedział. Każdy ma swoje życie, tylko ja trwam na tym samym posterunku od lat. Ehhh. co roku mniej osób, mniejsza pompa.
Via Tenor
Świnta, świnta i po świntach. Jutro to już prawie jak poniedziałek...

Ech.. no i powrót do szarej rzeczywistości...
Zeby Polska chociaz w 10% wygladala jak na tym zdjeciu to juz by sie lepiej powracalo.