Ma ktoś może telefon SE Xperie ?

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
09.07.2012 14:43
1
odpowiedz
capicho
60
Konsul

Ma ktoś może telefon SE Xperie ?

Kupiłem kilka dni temu SE Xperie Pro i dosyc fajny telefonik. Ale jedno pytanie: można jakoś chwilowo wyłączyć blokowanie sie telefonu? jak się pisze z kimś intensywnie smsy to strasznie irytujące jak co chwila muszę odblkoowywać.

09.07.2012 14:49
👍
2
odpowiedz
Montera
63
Legend

Ma ma... właśnie po 1.5 roku użytkowania zwalił mi się dotykowy ekran.

09.07.2012 21:26
Sharky
3
odpowiedz
Sharky
230
Renegat

Montera --> ale zes mu pomogl...
capicho --> nie wiem czy w twojej xperii mozna calkowicie wylaczyc automatyczna blokade, ale ogolnie w andoidzie mozna zmienic czas oczekiwania na blokade - ustawienia>ustawienia dzwieku i wyswietlania>wygaszanie ekranu.

10.07.2012 12:15
4
odpowiedz
capicho
60
Konsul

Sharky - kurde, nie kumam tej opcji wygaszania ekranu. Po co ktoś mialby ustawiać na 30 minut? Faktycznie, ze przez ten okres nie blokuje sie telefon.. ale po co wyswietlacz ma sie swiecic przez ten czas? nie mam pojecia.

Więc mi to nic nie daje - szkoda baterii aby wyswietlacz byl caly czas wlaczony.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl