Ma ktoś już PlayBox'a?
Ma ktoś już tą gazetę? Ja ją dzisiaj widziałem w kiosku, ale tylko przez szybę bo to taki kiosk z okienkiem tylko :/
tak, mam. Fajne czasopismo, czytelny design i dobre teksty. Niestety nie można tego powiedzieć o cenie. Samo czasopismo ze 116 stronami za 10 zł? CDA jest za 14.99 i ma 3 pełniaki + folię...
Gdyby kosztował ok. 5 złotych byłoby dobrze. Aha, papier i okładka takiej jakości jak CDA, czyli wysokiej.
Chętnie się zaopatrzę w to pismo, jeśli chodzi o konsole to kupuje regularnie PSX Extreme, ale męczy mnie już troche ich "luzacki" styl.
Jutro kupię. Akurat potrzebuję jakiegoś pisma stricte konsolowego, a nie chciałem zaczynać PSX'a lub Neo+. Nowy gracz na rynku będzie jak znalazł, do tego ludzie, którzy tworzą Playboxa są dla mnie gwarancją dobrej jakości. Zobaczymy, liczę też (jak w przypadku CD Action) na rozbudowane community tego tytułu - dział z listami itp.
[10] A wiesz, sa tez pisma za darmo rozdawane, ale czy to dowod, ze tyle wynosza koszta produkcji? CDA kiedysz kosztowalo 19,90... 10 zl za 116 stron i dobry papier itd. to wcale nie jest duzo, to CDA za 15 zl za wszystko jest tanie.
Jesli jestes w stanie takie pismo wydac za 5 zl to proponuje zlozyc CV do dowolnego wydawnictwa, przyjma cie z otwartymi ramionami.
Podpowiedz: jesli jest DUZO reklam to pismo moze miec nizsza cene bo czesc zyskow bierze z tamtego zrodla.
Podpowiedz nr 2: "to dajcie wiecej reklam" ma taki sam sens jak "to skresl 6-tke w totku" gdy ktos marudzi, ze nie ma kasy. Niby ma sens, ale jest bez sensu. :)
cda ssie, neo+ najlepszy
Widac, ze dzieciak, i ze konsolowiec. :D
Fanboi no niestety tak jest to prawda. No ale nie możemy nic poradzić są i tacy na tym forum czego przykładem jest wypowiedż Kratosa WWE.
Jeżeli będzie u mnie w kiosku to chętnie się zaopatrzę, chociaż wątpię aby przebiło u mnie popularnością PSX Extreme. N+ u mnie nie ma - dlatego nie czytam, natomiast styl pisania i grafiki w PSXE jest dla mnie w sam raz, teksty na poziomie i fajna redakcja. PSXE to takie CDA rynku konsolowego, tylko nie dają pełniaków :)
Tylko przekartkowałem w kiosku. Było dwie sztuki. Miałem kupić ale jednak zrezygnowałem. Na półce stało obok PSXE - czyli - prawidłowo.