Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Logitech G27 czy warto i w co na nim grać...

16.07.2013 18:48
😊
1
zanonimizowany932409
2
Junior

Logitech G27 czy warto i w co na nim grać...

Siemka :) Zastanawiam się nad zakupem kierownicy Logitech G27 i mam w związku z tym pytanie.
Czy warto kupować tą kierownicę? Może doradzicie mi jakąś inną :) Jestem otwarty na propozycje :)
I drugie pytanie. Jakie gry są w pełni kompatybilne z tą kierownicą? Chodzi o to żeby można było użyć sprzęgła shiftera oraz żeby działał FORCE FEEDBACK. No i ogólnie jakie gry byście doradzali do tej kierownicy. :)
Wiem że na początku postu napisałem że mam pytanie a na koniec wyszło ich kilka :D

16.07.2013 19:02
2
odpowiedz
zanonimizowany914366
2
Centurion

Hm, jeśli chodzi o te kierownicę - była zawsze obiektem moich marzeń :) Tylko zaporowa cena sprawiła, że marzeniem pozostała i chyba pozostanie na zawsze. Z gier się wyrosło, ma się własne auto.. lepiej dokupić coś do niego niż wydawać kasę na takie zabawki:)

Polecę Ci na tę kierownicę grę Live for Speed. Jest w pełni darmowa - możesz się ścigać w singleplayer bądź multi. Masz tam sprzęgło, skrzynię biegów..i spoorooo ustawień: począwszy od zawieszenia i skrzyni biegów, a skończywszy na sile docisku hamulców i ciśnieniu powietrza w kołach.

Forum: Logitech G27 czy warto i w co na nim grać...