LEGO Lord Of The Rings - pomocy!
Witam, w grze z tytułu udało mi się zdobyć 98% ukończenia i natrafiłem na problem. Mam 2 Mithril Block'i, wszystkie misje z wątku głównego ukończone na 100%, a okazuje się, że jakimś dziwnym trafem brakuje mi "Ent Draught". Jest to przedmiot do zebrania w misji "Track Hobbits", potrzebuję go do oddania gościowi, który da mi Mithril Block'a, za którego będę mógł stworzyć ostatni przedmiot i podarować komuś. I tu zaczynają się schody - wróciłem do poziomu, przechodziłem, zebrałem "Ent Draught", pokazało mi się, że mam 4/3 przedmioty z poziomu (?!), a po wyłączeniu levelu (z zapisem) nie mam go w ekwipunku. O co kurde chodzi? Czytałem, że niektórzy również miewali ten problem, ale nie znalazłem rozwiązania. A szczerze, byłoby mi bardzo żal zakończyć grę w takim punkcie, po wielu godzinach mordęgi, przez idiotyczny błąd.
jedyne co znalazlem: http://www.xbox360achievements.org/forum/showthread.php?t=403560&page=2 (post Deecoya)
jesli masz gre na steamie moze sprobuj usunac patcha i postepowac dalej tak jak w tamtym temacie, jesli nie to nie znam innego rozwiazania