witam dostane jakis 15.4" laptop tylko do internetu i ew filmow :) ? mozecie cos polecic?
https://www.device.pl/uzywane_laptopy/8549,lenovo_thinkpad_t60.html
Zobacz sobie resztę oferty. Jak masz jakieś konkretne pytanie to pisz/dzwoń - nie wszystko co mają w magazynie jest wystawione na stronie.
Faktycznie - cala stara rodzina T - bardzo BARDZO godna polecenia. Komputer biznesowy wykonany na bardzo wysokim poziomie.
Osobiscie kupe czasu mialem T42 - pancerny sprzet.
Gamernumber-> Kupowałem wiele razy, pełen profesjonalizm.
Kiedyś np. kupiłem laptopa dell, ale przy włączeniu pojawił się komunikat, że są problemy z zasilaniem. Jeden telefon i ustaliliśmy z serwisem awarie zasilacza. Za 2 dni był kurier z nowym, a starego nie musiałem odsyłać ani nic.
Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie i przychodzi bardzo dobrze zapakowany. Masz roczną gwarancje, a w przypadku baterii w laptopach 10 dni rozruchowej. Ogólnie Panowie twierdzą, że baterie trzymają na pewno pół godziny, ale z reguły jest to trochę więcej.
Smoku-> Mam T41p od roku, mój tata go używa w "terenie", zgadzam się - świetny sprzęt. Ale jako, że ten jest tylko 14 calowy to celuje w jakieś t60 w najmocniejszej konfiguracji i z ekranem 15 cali Włożę do niego jakiś większy dysk(może nawet SSD), dorzucę ramu i wgram siódemkę. I będę miał niezniszczalną rakietę.
Komputer z cyklu "do wszystkiego procz grania". Jakbym mial go na cos zamienic to chyba tylko na toughbooka. Ale nigdy nie bylo mnie stac - a teraz mnie stac ale nie potrzebuje...
T60 powinien wytrzymac Ci ladnych pare latek - szczegolnie jak go "z'apgrejdujesz".