Laptop do Crysis 3.
Poszukuje laptopa który teraz bedzie w stanie uciągnąc Crysis 3. Chcialbym by mial największa przekątną ekranu. Tutaj wymagania Crysis 3.
P.S. Chodzi oczywiście o najwyższe detale! Prz\praszam za niedomówienie, bo pewnie jakis hejter sie o to przypierdoli...
a jaki masz budżet??
Budżet sie nie liczy. 5 lat temu kupiłem stacjonarke. Dziala do dzisiaj. Wydam raz, mam na 5 lat. Moje zalozenie ;)
Lenovo ThinkPad X220
Witam, Janku, krk pozdrawia ;) Czyli Jak kupie MSI Dragon Edition, ta najbardziej wypasiona za 7 kola to nie bede zalowal?
Nie będziesz żałować troszeczkę przepłacisz za wygląd , ale ok sprawdź na angielskich stronach czy nie wyjdzie ci taniej sprawdzałem w stanach ale wychodzi drożej bo 8200 zł
janek_krk - Na tym laptopie to może się uruchomić menu, bo o płynnej grze to można zapomnieć.
Zalecane karty wg GOLa do wysokich detali to GTX680/HD7970. Żeby ich wydajność osiągnąć w laptopie musi on posiadać dwa ich odpowiedniki pracujące w SLI/Crossfire. Dorzucając do tego i7 i resztę, szukasz lapka za ok. 10 tys zł. No ale cena nie gra roli, więc znajdziesz takie bez problemu, choćby w ofercie Alienware.
Samsung NP700Z5A-S02PL zobacz jeszcze tego ;)
No właśnie dlatego zbieram info, bo chce do Anglii do znajomka leciec, kupic i wrocic ;) Tez mi sie wydaje ze taniej tam bedzie, chce kupic caly sprzet. Od laptopa po telefon konczac. Raz a dobrze, porzadne zakupy.