Witam.
Ja już mam komputer i nie chcę kupować (złożony, nie gotowiec oczywiście ;) ), ale co innego z moim kolegą, jego tata pracuje na czarno więc nie może za bardzo brać komputerów na raty ze stron ani ogólnie, tylko może płacić za rzeczy gotówką, ale została jedna strona do której nie trzeba dawać przy ratach zaświadczenia z oficjalnej pracy, a w innych sklepach tak bo muszą wiedzieć czy człowiek kupując taki drogi komputer wyrobi się z kasą (jego tata się spokojnie wyrobi tylko własnie chcę wziąć na raty, ale tylko z tej jedynej strony może). Ta oto strona: [link] właśnie nie żąda tego zaświadczenia. Proszę Was o pomoc, wybierzcie mu jakiegoś najlepszego gotowca do gier (niestety gotowca Smutek ) i ewentualnie opiszcie go. Dziękuję i pozdrawiam :-). Proszę o pomoc jak najszybciej. EWENTUALNIE JEŚLI NA TEJ STRONIE JEST MOŻLIWOŚĆ ZŁOŻENIA, TO MOŻECIE JAKIŚ FAJNY ZŁOŻYĆ :).
Universal od razu z podkategorią "Laptopy przeznaczone do grania": [link]
Universal od razu z podkategorią "Komputery przeznaczone do grania": [link]
Zależy mu by na komputerze / laptopie chodziły gry jak TES: Skyrim, Far Cry 3, Battlefield 3 itp... na ULTRA.
Ewentualnie jeśli będzie chciał jakąś nową kartę graficzną czy coś by komputer był lepszy do grania i bardziej wydajny to wydanie 50 / 100 / 150 / 200 Euro to nie będzie problem. Dzięki jeszcze raz i proszę odpowiedzcie :P.
UWAGA, KOMPUTER / LAPTOP MAKSYMALNIE DO 1,200 - 1,350 EURO!