Kupiłem sobie nowy samochód...
Hej
Planowałem zmienić autko i wypadło na Mazda 3.
Wreszcie będę pociskał angielskimi autostradami jak trzeba.
A wy jakie jakie macie samochody?
Wreszcie będę pociskał angielskimi autostradami jak trzeba.
To zapraszam do Niemiec. Zobaczysz co to znaczy pociskać na autostradzie. Lecisz swoim pięknym Audi lewym pasem 280 km/h a tu nagle za plecami masz wściekle czerwonego Vipera i musisz zjechać na prawo :)
Gejming, koneserze tanich browarów tylko nie wsiadaj po nich za kółko. Bo nie dość że rozbijesz cudzy samochód, to jeszcze komuś krzywdę zrobisz.
Ja teraz dołożyłem oplu wymieniłem filtry gazu, olej i płyn chłodniczy. Cudownie śmiga :) jestem szczęśliwy.
Od 2 lat nie mam samochodu. Zwyczajnie mając rower i motocykl zbyt mało jeździłem na 4 kołach żeby utrzymywanie ich było opłacalne, dochodziło do tego że pomiędzy przeglądami potrafiłem zrobić ledwo 1500 km. Jak potrzebuję coś przewieźć, albo zimą wyjechać za miasto to kilometr ode mnie mieszkają moi rodzice i pożyczam furę od ojca. On też od momentu jak przeszedł na emeryturę to jeździ raczej mało, więc jeden samochód dla nas dwóch w zupełności wystarcza.
Just sayin, ale wygląda to trochę tak, jakbyś zrobił zdjęcie przypadkowego auta na ulicy, które stoi sobie zaparkowane i nawet nie należy do ciebie
Tuż to nie pierwszy raz przecież :D Tylko tę parę lat temu to chyba był jakiś randomowy motocykl na ulicy.
Via Tenor
Ja mam flashbacki do czerwonego audi bodajże tt, również ustrzelonego na ulicy, które ponoć należało do jego "żony" :)
Gejming, koneserze tanich browarów tylko nie wsiadaj po nich za kółko. Bo nie dość że rozbijesz cudzy samochód, to jeszcze komuś krzywdę zrobisz.
NIe wiedzialem, ze norfik mieszka w UK tak przy okazji....
Piatek wieczorem pusty pub? Niezly wypizdow to musi byc ze nawet lokalsa w pubie nie ma :p
Śmieszni jesteście. Ale mam to w dupce.
Śmiejecie się z kogoś kto jest bogatszy od was. Zazdrość? I przez to mi tak dowalacie?
Nie wiem po co wysyłam fotki skoro to jest przeciwko mnie. A żonę miałem. Zostawiła mnie i wróciła do PL, bo wymiana charakterów była inna.
Zwykła zazdrość. Polak Polakowi wilkiem i to prawda.

Pamiętam że był tu kiedyś taki pajac od Mazdy, łamacz kobiecych serc, który mógł mieć każdą…ale później wrzucił swoje zdjęcie xD Może to ten sam.
Śmiejecie się z kogoś kto jest bogatszy od was. Zazdrość? I przez to mi tak dowalacie?
Nie wiem po co wysyłam fotki skoro to jest przeciwko mnie. A żonę miałem. Zostawiła mnie i wróciła do PL, bo wymiana charakterów była inna. ——>
od Mazd to raczej Hydro chyba, ale ciągoty do kobiet podobne, więc who knows...
Aczkolwiek "nunu" ze śmiania się z fizyczności! Z fizyczności/aparycji śmieją się tylko ci, co sami płaczą w środku. :P
Tak, będziesz pociskał, cale 110km/h i tylko tam gdzie nie ma variable speed limits i korków. Średnio przyjemne pociskanie.
Zamiast pisać jakie macie samochody to piszecie bzdety i że samochód nie mój.
To forum idzie na dno.

Kurde, masz rację, sorry za brak merytorycznej odpiwiedzi. Trzymaj fotke mojej fury
Norfiku, utrzyj nosa tym wszystkimi gagatkom i zrób zdjęcie ze środka samochodu, z jakaś małą karteczką z trzema literami "GOL". Nie może być, że oni tak się z Ciebie śmieją, przecież to Twój samochód, za Twoje własne pieniądze kupiony. Prawda?

No i gdzie ta fotka z wnętrza pojazdu? Gejming pewnie koczuje przy tej Mazdzie czekając na właściciela żeby podbić z prośbą że chciałby takiego kupić i czy może zobaczyć w środku. Mając oczywiście w gotowości karteczkę i telefon żeby cyknąć fotkę, ale nawet jak takie zdjęcie się już tu pojawi to i tak będzie nieautentyczne - za długo to trwa jak na własny samochód.
Ale żeby nie było że tylko farmazony piszemy, to też pochwalę się swoim wozem. Ba nawet z dzisiejszą pogodą się zgadza, a że lubię popylać na torze w deszczu - 100% autentyk!
Najpierw *ebales typa w wątku że chwali się biznesem piekarnianym, stwierdziłeś że jest zaburzony, a teraz chwalisz się tanim autem i twierdzisz że jesteś bogatszy od innych. Wtf