To jakiś kolejny kultowy tekst? Już w kilku wątkach widziałem jak ludzie to pisali. Jakiś link do jego narodzin? Nie chcę przegapić, tak samo jak nie przegapiłem ptake, zamrozić i wykruszyć i wielu innych.
alex :D - od tego użytkownika się to zaczęło, gdyż miał on problemy z grami (czyt. piratami), które nie chodziły mu poprawnie. Większość forum pisało mu "kup oryginał", gdy on to tworzył inne wątki (nie o piratach) każdy się na nim mścił tym tekstem. O to cała historia.
Kup oryginał.
[5] Dzięki za korektę, ale Dejv - tego użytkownika sobie nie przypominam :)
Hmm dzięki :P
damians idol
Zaczęło sie od użytkownika Dejv(w nicku miał też kilka cyfr, nie pamiętam jakie)
alex :D to jego kolejne konto, które stworzył, bo jak twierdzi na tym pierwszym miał zszarganą opinię :D.
Poza tym tak jak napisałeś
[Edit] Wygrzebałem link z jednym z jego tematów
https://www.gry-online.pl/forum/dead-space-3-problem-z-instalacja/z4c0e29a
Nigdy sie w to nie bawilem, ale widze, ze sytuacja zmusza do stworzenia jednego z moich pierwszych memow
[6] NO BEKA ZIOMECZKU
[6] Czy czasem 9 miesięcy przed twoim urodzeniem, nie spotykał się z twoją mamą Karol Strasburger ?
szymon_majewski
Nie dość, że nie śmieszne to jeszcze błąd. On nie miał problemów z oryginalnymi grami tylko z piratami.
W ogóle nie rozumiem zachwytów i popularności tego waszego nowego powiedzenia. Co jak co, ale mówienie go do każdego, w każdym wątku, niezależnie od tematyki jest nie śmieszne i pozbawione sensu. Tyle ode mnie.
No i jeszcze, jak ktoś ma problem z grą to odrazu zostanie zwyzywany od piratów. Idioci wymyślają głupoty typu "takie problemy tylko na piratach", a potem każdy powtarza, że na oryginałach nigdy nie ma problemów.
krzysiekx00 [ gry online level: 11 - Konsul ]
Siema....gdy włącze Battlefield 3 to nie mogę włączyć ustawień gry..... a na dodatek nie mogę wybrać poziomu trudności gry......i jeszcze nie mam celownika :( ... błagam o pomoc!
Drodzy użytkownicy forum. Po pierwsze w oryginalnych grach takie anomalie nie występują. Po drugie widać, że po prostu z naszego przyjaciela niezły prowokator i spamer. Mam nadzieję, że administracja forum zrobi z tym użytkownikiem porządek.
W tym wątku akurat koleś miał oryginał.
damians idol
Zaczeło się od tego, że użytkownicy tacy jak ty, w każdym wątku zaczeli to powtarzać. A na forum się śmietnik robi.
Bezbeki, wszędzie bezbeki....