Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Który telefon wybrać ?

10.12.2013 21:27
1
E_G300
135
Damian

Który telefon wybrać ?

Witam,

Otóż w tym tygodniu zamierzam kupić nowy telefon. Waham się między:
Note 3
LG G2
Sony Z1
Do tej pory używałem Note 2 - byłem z niego bardzo zadowolony. Od nowego telefonu oczekuję przede wszystkim niezawodności i funkcjonalności. Czytałem już opinie\recenzje tych telefonów oraz ich wady na rożnych forach.. i mam okropny mętlik w głowie - na nic nie mogę się zdecydować. Więc tu moja prośba do Was - który z nich byłby lepszym wyborem ? Może ktoś z Was używał przez jakiś okres te telefony ?

Z góry dzięki za pomoc.

10.12.2013 22:05
Sharky
2
odpowiedz
Sharky
230
Renegat

Jeśli znasz Note2 to Note3 byłby chyba najlepszym rozwiązaniem. Funkcjonalność jeszcze większa, co do niezawodności ciężko określić.
Ewentualnie rozpatrywałbym jeszcze Z1. G2 wyszedł niestety od LG, także support będzie kiepski.

10.12.2013 22:39
3
odpowiedz
E_G300
135
Damian

Czytałem już sporo o wadach Nota 3 i wiele osób narzeka na klawisz "home", zawieszający się budzik i ogólnie cały system.
Szczerze to najbardziej "leży" mi Note - jednak jak już mam tyle wydać to oczekiwał bym od telefonu niezawodności. Z1 jest ostatni na mojej liście ze względu na wyświetlacz, brak wymiennej baterii i design.. telefon wygląda na "wielki" a tak naprawdę ma najmniejszy wyświetlacz z tych trzech.

Może ktoś na forum ma Nota 3 i mógłby się wypowiedzieć o tym "felernym" łapiący zwiechy budziku, który niby zawiesza cały telefon i przycisku Home ? Oraz o "IndexService Note 3"

11.12.2013 10:10
4
odpowiedz
E_G300
135
Damian

up

Forum: Który telefon wybrać ?