Który tablet Z3 Compact czy Z2

Mobile
Odpowiedz
27.12.2014 08:14
diaboł
1
odpowiedz
diaboł
173
boss

Który tablet Z3 Compact czy Z2

Który tablet jest lepszy?
Główne potrzeby to internet i remote play PS4

Z3c ma 8 cali ekran i do gier z PS4 wydaje mi się że może być mały.
Z2 w sumie jest starsza ale na szybko na necie widzę że ma podobne parametry.

Lepiej kupić 32GB czy 16GB z kartą (tańsza opcja). Prędkość z karty będzie porównywalna z tą z wbudowanej?

27.12.2014 09:35
David Shepard
2
odpowiedz
David Shepard
81
Metal

Jak kupisz dobrą (co najmniej class 10) kartę pamięci to nie będzie problemów z instalowaniem na niej programów czy dużych gier.

Główna różnica między nimi to ekran, więc musisz sam zdecydować czy 8" ci wystarczy. Najlepiej przejdź się do jakiegoś MediaMarktu czy czegoś takiego i pomacaj sobie oba, zobaczysz wtedy realną różnicę w rozmiarze ekranu. Według mnie 8'' jest wystarczające do grania i remote play ale tobie może nie wystarczyć.

27.12.2014 09:53
diaboł
3
odpowiedz
diaboł
173
boss

No właśnie teraz byłem w media expert i 8 cali nie jest wcale takie małe a 10 takie duże.
Za cenę z2 16GB mam z3 32GB. Sam nie wiem już, 2 dzień wybieram i totalnie zgłupiałem już :/

Jaka karta do tego będzie najlepsza z odczytem 40/60/80 i jak jest z realnym odczytem/zapisem w tych kartach.

27.12.2014 13:47
diaboł
4
odpowiedz
diaboł
173
boss

Jak z tymi kartami bo chciałem coś zamówić od razu na saturnie :)
Biorę Z2 bo większy ekran :)

27.12.2014 17:22
David Shepard
5
odpowiedz
David Shepard
81
Metal

Ja mam kartę pamięci Kingston 32Gb class 10 (HTC One M8) i nie ma różnicy w długości ładowania na pamięci wewnętrznej i SD. Sprawdzałem to na World of Tanks, Brother in Arms 3 oraz Modern Combat 5 na sd żadnych ścinek czy długiego wczytywania nie uświadczyłem.

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl