Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Którą grę wybrać?

07.01.2014 19:01
Po prostu Gram
1
Po prostu Gram
81
Bambus

Którą grę wybrać?

Siemka! :)
Mam pytanko... Jaką grę najlepiej kupić???
1. The Elder Scrolls V Skrim PS3?
2. GTA V PS3?
3. GTA San Andreas PS2?

Te gry wykazują w moich oczach równy poziom. I nie wiem którą wybrać. :/

Drugie pytanko. :) Czy gra na dwóch w GTA SA PS2 jest fajna? No wiecie tak na jednym telewizorze, na 2 padach.

Trzecie BONUSOWE! :D Jaka gra o motocyklach jest najlepsza na PS3???

Z góry DZIĘKI!!!! :)

08.01.2014 11:21
Po prostu Gram
😍
2
odpowiedz
Po prostu Gram
81
Bambus

Hallo? Jest ktoś? Kto pomoże?

08.01.2014 15:58
😊
3
odpowiedz
zanonimizowany924115
9
Senator

1. Trochę głupie pytanie, bo wiadomo, że Grand Theft Auto V. :D
2. Mogę Ci powiedzieć, że SUPER ! Sam czasami gram z bratem czy tam ze znajomym (wiele godzin spędzonych przy grze), najbardziej lubimy wbijać kody i gra we dwóch staje się jeszcze zabawniejsza. ;) Jak włączysz raz, to potem będziesz chciał cały czas w to grać. Lubię sobie czasem pograć w tą grę, właśnie we dwóch. ;) Także, granie we dwóch w San Andreas na PlayStation 2 jest po prostu BOMBOWA ! Nie mogłem się oderwać, nawet na sekundę.
3. Z serii MotoGP i SBK.

A moją bonusową odpowiedzią, polecam Ci świetną rozwałkę na PlayStation 3 - https://www.gry-online.pl/gry/motorstorm/z01825#ps3

08.01.2014 21:29
Po prostu Gram
😜
4
odpowiedz
Po prostu Gram
81
Bambus

Dzięki :)

Ale co do tych Motocykli to mi chodzi o taką mega realistyczną i z grafą w miarę. ;)
Bo to grę chcę kupić tacie, na urodziny. :D Bo jak narazie to hardkorowo ciśnie w Fife. XD
Trzeba go od tego oderwać a motocykle to jedyne co go oderwie. :P Ale... hmmm.... Samoloty.... TAK! Podajcie jeszcze może jakąś dobrą "latanke". :P

08.01.2014 21:38
cswthomas93pl
5
odpowiedz
cswthomas93pl
148
Legend

GTA V vs San Andreas jeszcze na PS2? Wybrałbym GTA V, zdecydowanie. Po tym Skyrim.
Na końcu SA. Nawet okej się gra na dwóch padach, misji nie przechodziłem tylko tak sobie jeździliśmy z kolegą. Po czasie wiało nudą.

Czemu chcesz odciągać tatę od gry w Fifę? Możliwe, że motory mu nie podejdą, to kup mu nową Fifę.

Zaraz Jordan wyskoczy z HAWXem co do samolotów.
Coś o tematyce motocykli? SBK. Dużego wyboru raczej nie ma.

08.01.2014 22:38
6
odpowiedz
TecBar
27
Konsul

Z tych co wymieniłeś to GTA 5. Skyrim też jest spoko, ale dla laików RPG może być trochę zbyt przytłaczająca ;D Co do samolotów to Tom Clancy's Hawx lub Ace Combat Assault Horizon. Nie pamiętam za bardzo tych gier. Musisz pooglądać sobie filmiki i sam stwierdzić która jest lepsza. Co do motocykli to Moto GP jest bardzo fajne. Grałem jakiś czas temu w demo najnowszej edycji i grało się naprawdę fajnie.

08.01.2014 22:39
7
odpowiedz
mckk
28
Senator

GTA San Andreas zdecydowanie.

09.01.2014 15:47
8
odpowiedz
zanonimizowany924115
9
Senator

"Zaraz Jordan wyskoczy z HAWXem co do samolotów."

Wyręczyłeś Mnie. :) Dzięki. A teraz coś dodam od Siebie - polecam także Ace Combat (obie są świetne !)

"Ale co do tych Motocykli to mi chodzi o taką mega realistyczną i z grafą w miarę. ;)"

Grałem kiedyś w MotoGP i SBK, muszę przyznać, że się grało bardzo fajnie. :) Grafika moim zdaniem jest taka sama (bardzo dobra) i podczas jazdy realistycznie też się w ogóle nie różnią.
Jak grałem w SBK miałem wrażenie, że gram w MotoGP. :P Niczym się nie różnią, może tylko trochę innymi motocyklami.
Więc, te oba tytuły są na prawdę niezłe. Nie powiem, która lepsza bo Sam nie wiem. :) Grało Mi się przyjemnie w obie.

Forum: Którą grę wybrać?