Która gra ma najlepszy feeling strzelania?
gatunek dowolny
I czy waszym zdaniem można poczuć feeling strzelania widząc grę jedynie na youtube?
Bo dla mnie oczywistym jest, że NIE.
Via Tenor
Masa gier daje świetne odczucia odnośnie strzelania, ale drugiej takiej gry jak staruszek Doom 1 i 2 chyba nie ma. Niby stare gry, technologicznie średniowieczne a miażdży poczuciem siekania przeciwników aż miło.
Natomiast jeśli chodzi o typowe sieciówki, to tutaj mój głos pada na całą serię Counter-Strike.
Via Tenor
Zdecydowanie Insurgency Sandstorm. Zaraz po tym Hell Let Loose. To jest moje zdanie i trzeba brać pod uwagę, że nie wszystkie strzelanki świata ograłem.
Soldier of Fortune 3 części i nie wiem czy najlepszy feeling.
chyba oryginalny Doom ew Quake. Nadal maja najlepsze shotguny/wyrzutnie rakiet ever, z najlepszym timingiem pomiedzy strzalami.
Jeśli miałbym wybrać jedną pozycję, to byłby Max Payne 3 - niezmiernie satysfakcjonujące strzelanie, zwłaszcza headshoty.
Poza tym trudny wybór. Może wspomniane wcześniej dwie pierwsze (jedyne hehe) Soldier of Fortune, z naciskiem na jedynkę i grzmiącym jak działo plot. shotgunem. Ewentualnie F.E.A.R., zwłaszcza - niespodzianka - shotgun i dwa pistolety w łapach.