Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Która gra ma najlepszy feeling strzelania?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
13.06.2026 16:29
\/
1
odpowiedz
\/
54
Lara

Która gra ma najlepszy feeling strzelania?

gatunek dowolny
I czy waszym zdaniem można poczuć feeling strzelania widząc grę jedynie na youtube?
Bo dla mnie oczywistym jest, że NIE.

13.06.2026 16:31
2
odpowiedz
pierozekws
2
Junior

doom, halo, destiny

14.06.2026 00:26
WolfDale
😍
3
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Via Tenor

Masa gier daje świetne odczucia odnośnie strzelania, ale drugiej takiej gry jak staruszek Doom 1 i 2 chyba nie ma. Niby stare gry, technologicznie średniowieczne a miażdży poczuciem siekania przeciwników aż miło.

Natomiast jeśli chodzi o typowe sieciówki, to tutaj mój głos pada na całą serię Counter-Strike.

14.06.2026 00:39
'ekto
4
odpowiedz
'ekto
207
Generał

Via Tenor

Zdecydowanie Insurgency Sandstorm. Zaraz po tym Hell Let Loose. To jest moje zdanie i trzeba brać pod uwagę, że nie wszystkie strzelanki świata ograłem.

post wyedytowany przez 'ekto 2026-06-14 10:28:17
14.06.2026 01:26
temp2
5
odpowiedz
temp2
155
ARET

Soldier of Fortune 3 części i nie wiem czy najlepszy feeling.

post wyedytowany przez temp2 2026-06-14 01:27:57
14.06.2026 01:47
6
odpowiedz
Asmodeus
57
Senator

chyba oryginalny Doom ew Quake. Nadal maja najlepsze shotguny/wyrzutnie rakiet ever, z najlepszym timingiem pomiedzy strzalami.

15.06.2026 08:01
swietlik94
7
odpowiedz
swietlik94
82
Pretorianin

Jeśli miałbym wybrać jedną pozycję, to byłby Max Payne 3 - niezmiernie satysfakcjonujące strzelanie, zwłaszcza headshoty.

Poza tym trudny wybór. Może wspomniane wcześniej dwie pierwsze (jedyne hehe) Soldier of Fortune, z naciskiem na jedynkę i grzmiącym jak działo plot. shotgunem. Ewentualnie F.E.A.R., zwłaszcza - niespodzianka - shotgun i dwa pistolety w łapach.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl