Krzesło do komputera

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
19.03.2026 23:19
NewGravedigger
1
odpowiedz
NewGravedigger
205
spokooj grabarza

Krzesło do komputera

Szukam krzesła/fotela do komputera.

Budżet do 3000 zł.

Wymogi jakie mam to

- nie siatka pod dupą
- na 190 cm
- nie badziewie, które rozpadnie się po 2 latach
- bardziej chodzi mi o wygodne siedzenie, niż korygowanie postawy, masaż pleców itd.

Wybór jest niestety tak ogromny, że ciężko się w tym połapać. Wiem, że sporo osób siedzi tutaj na forum po 24h na dobę, więc liczę na dobre podpowiedzi.

19.03.2026 23:37
mohenjodaro
2
1
odpowiedz
mohenjodaro
130
Mieszkaniec Beregostu
Image

Ja mam od 2020 roku Fotel Ergohuman Plus Elite BT KMD31, czyli wlasnie odkrylem, ze ma już 6 lat i jest jak nowy. Widzę, że kosztuje koło 1900 zł teraz, co jest dobrą ceną, ja dałem 2k na promce. Może są jakieś nowsze modele, ale kierunek znasz.

BTW z tym krzesłem jest chyba troche jak z kartami graficznymi, że różni producenci mają licencję na produkcję tego modelu. Mój akurat robiła firma Grospol.

Polecam, dobry zakup, z 4-5 egzemplarzy tych krzeseł "sprzedałem" przez lata, zawsze dostawałem wyrazy wdzięczności.

Krzesło nie koryguje postawy, ale dobre krzesło naturalnie wpływa na postawę pozytywnie. Spędzamy na nim czasem i 16h dziennie, więc nie ma co narzekać. Pierwsze 3 dni na tym krześle się siedzi niewygodnie, ale potem bajka.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl