Kot + router = ?
Czemu koty tak ciągnie do routerów? ;) -------------------------->
jakieś wibracje, ultradźwięki, pole magnetyczne? :)
cieplo i byc moze promieniowanie, koty lubia miejca "energetyczne" chetnie np. kalda sie na skrzyzowaniu ciekow wodnych itd.
Do tego lubia wlazic na szczyt "punktu obserwacyjnego" by miec dobry widok. :)
Hm, mój od jakiegoś czasu router olewa. Na początku, jak jeszcze w domu był stary modem Motoroli, lubiła spać tuż obok, ale od kiedy było przemeblowanie i mamy nowe czarne Cisco, to ma go serdecznie gdzieś.
Więc: nie wiem :)
Hahaha ;)
Ale się uśmiałem !
Snakepit dla ciebie powinna powstać osobna kategoria wątkow np "moje problemy" lub coś w tym stylu. edit nie kręc tylko popros Soula o kategorię :D
Wieśniara - ja nawet kota nie mam, więc problemu też nie mam, zadaje pytania i jak ktoś odpowie to ok, jak nie to też ok, nie widzę problemu, ty widzisz?
PS. wątek humorystyczny ze względu na zdjęcie, w ogóle czytałeś co tam jest napisane, bo chyba nie załapałeś?
Moj sie lubi uwalic na wiezy, bo stary solidny analogto jest i mocno w d... go grzeje.
Nie mam kota. Ale mam psa ! Który śpi na dworze oddalony 30 metrów od rutera. Liczyłem. Coś może być nie tak.
Może lubi sobie posiedzieć "na Internecie"? A co, kot też człowiek.
Mój kot siedzi u mnie w pokoju dosyć często. Przeważnie leży na biurku jakieś 2 metry od routera. Jednak jak coś zaszumi w routerze lub piknie to od razu do niego podchodzi. Więc coś w tym musi być podejrzanego :).