Sprzedam konta z grami:
CS 1.6
CS CZ
L4D2
Dowody:
[link]
[link]
Sprzedaje tylko za [ link zabroniony przez regulamin forum ] Card / Kup Teraz 60zł PSC.
Sprzedaje tylko za [ link zabroniony przez regulamin forum ] Card / Kup Teraz 40zł PSC.
100% uczciwości.
Niestety nie można pisać tu linków, po więcej informacji oraz dowody zapraszam na GG podane powyżej.
Może i są używane, ale jakbyś chciał kupić pakiet tych gier , to wydasz 100 zł PSC. Sam kupiłem za 23 euro kilka miesiecy temu te gry
W CS GO, mam prawie 500h przegranych, a w pozostałych po każdej grze po max 2 h na 100%.
Napisz na GG, a pokaże ssy, dam Ci link do profilu, jeśli będziesz pewny, to usuwam wszystkich znajomych z tamtego konta, avatar i itd ( bo mam drugie konto - NIE NA SPRZEDAŻ) , nastepnie podajesz kod PSC, a potem podaje CI email, haslo , login i wszystko co jest potrzebne.
Sprzedaje za pół ceny wszystkie gry z kontem. Pewna wymiana jest, wczoraj skończyłem 20 lat i zbieram na kose na drugim koncie :). Będziesz pewien to napisz na GG lub podaj Ty Twój kontakt.
Miałem brnąc dalej ale napiszę jak jest.
Tutaj NIKT ci tego nie kupi nawet za 10 złotych.
To konto steam jest może warte 10zł.
Left 4 Dead 2 kto chciał to miał za darmo, CS-y to groszowe sprawy.
Trochę popłynąłeś.
Groszowe sprawy CS? Na Allegro CS Go kosztuje od 20zł, a ja posiadam wszystkie wersje, 1.6, CZ, Source, Go.
Niektórzy chcą już z daną rangą grę CS GO, piszą "kupie konto cs go z globalem/Silverem itd" Dobra skonczmy niepotrzebna dyskusje, bedzie ktos chcial kupic pewnie ode mnie te konto to zapraszam na GG.