Witam. Moi rodzice twierdzą że gry i kosola xbox one są dla małych dzieci że jakbym ja kupił to wyrzuce pieniadze w błoto. Mówie że np wiedźmin nie jest dla dzieci a oni mi na to "graj na komputerze". Odpowiadam im że musiałbym mieć lepszy bo mój obecny jest słaby a oni mówią nie graj. Więc pomóżcie co mam zrobic jak ich przekonać. Dzięki za odpowiedź.
Twoi rodzice są mistrzami argumentacji, co tu dużo mówić.
Powiedz, że konsola ma bluray i będą mogli na niej oglądać filmy.
Sam sobie uzbieraj.
U mnie w domu jest tak, że rodzice sami mi na nic nie dokładają ( oczywiście oprócz książek do szkoły,ubrań,jedzenia itp. xD ), ale jesli chce coś mieć to sam muszę uzbierać.
Na wakacjach zbierałem maliny i jabłka,a niedawno orzechy. Jeszcze chwilunia i nareszcie będę miał własne PS4 ; )
Powiedz ze tam jest bluray,internet, że mozesz zgrywać zdjęcia i inne cuda na kiju.Ja tak zrobiłem kiedyś z dziewczyną i przeszło.Chociaż teraz już skapną się że będziesz tak cudował więc chyba w to nie uwierzą.Z drugiej strony wg nich wydać 1300-1600zł na jakiś kawał plastikowego gówna to pewnie abstrakcja.Powodzenia
Co do tej abstrakcji i plastikowego gówna, to jakbym swojego tatę słyszał :D, jak jechaliśmy po pralkę nowa do MM i brałem sobie PS4 to właśnie też się dziwił że za takie coś dałem więcej niż on na pralkę ;p