Konkurs !! Do wygrania Bioshock + Bioshock 2
W tym konkursie do wygrania będą dwie gry, Bioshock oraz Bioshock 2.
Zasady:
Każdy kto wpisze się w tym wątku będzie traktowany jako uczestnik. Po uzyskaniu liczby 70 uczestników lub dnia 9 lipca zostanie wylosowana jedna osoba która otrzyma dwie gry w postaci 2 kluczy na steam. Zwycięzce wybierze strona www.random.org. Każdy uczestnik może się wpisać tylko raz.
Konta z rankingiem mniejszym niż 1 nie mogą brać udziału w konkursie
Zapraszam
To i ja sie wpisuje !
Ogólnie polecam konkursy freszh lamy. Wygrałem raz u niego Far Cry 3 ;)
Oh, a juz myslalem, ze to konto Steam. Rowniez sie wpisze.
Każdy szczęściu dopomoże, każdy dzisiaj wygrać może. Raz, dwa, trzy, Lucek.
Beat me.
Nigdy nie miałem z tą serią styczności, a z tego co widać jest świetna. Wchodzę w to! :)
Zobaczcie kto napisał ten temat. Hahaha. też se mogę zrobić taki konkurs. Zobaczcie jego wcześniejsze wątki.
Jeśli wygra ktoś niepotrzebujący jakiegoś kodu, chętnie przyjmę! :D
;)
Spociły mi się plecy :(

Zwycięzcą jest post 36 czyli kęsik
Czekam na jakiś kontakt
Gratulacje, dwie gry w jednym konkursie to nielada szczęście.
ED: Jeśli kęsik uzna zasadę pierwszy = lepszy, to uszanuję, ale jak coś to też się zgłaszam :)
To nie konkurs tylko loteria, rozumiem że masz zgodę Ministra Finansów na jej organizowanie?
To teraz proponuje, żeby kęsik zrobił losowanie Bioschocka 2 ;P chętnie bym zagrał
Pamiętajcie tylko, że "zgodnie z art. 7 ust. 1 u.o.g.h loterie fantowe (...) mogą być urządzane, na podstawie udzielonego zezwolenia, przez osoby fizyczne, osoby prawne lub jednostki organizacyjne niemające osobowości prawnej. Natomiast loterie fantowe lub gry bingo fantowe, w których wartość puli nie przekracza kwoty bazowej, o której mowa w art. 70, mogą być urządzane przez podmioty wymienione w ust. 1, po dokonaniu zgłoszenia, które dokonuje się nie później niż 30 dni przed dniem rozpoczęcia tej gry (art. 7 ust. 1a u.o.g.)"
A tak wlasnie myslalem... kurna fajnie by bylo jakby kęsik trafił bo wiem ze ja nie trafie napewno a jak on trafi to jest jeszcze jakas szansa. I bang trafił xD
A w 2ke bym sobie pograł gdyz slyszalem ze jest ciekawa pod wzgledem fabularnym :)
I Brakuje mi jednej gry aby dostać odznake na steam za posiadanie 70 gier xD
kęksik, powiedziałeś, że możesz komuś oddać dójkę? To baaardzo chętni bym ją przyjął ;)
kęsik, kęsik, kęsik wiesz, że cie lubię ;D tak samo jak serie Bioshock. W "dwójkę" niestety nie grałem jeszcze:
Wiesz, że ja nigdy nie wyzywałem cię od gimboli itp. - pamiętaj o tym.
Ja w zamian za tego bioshocka też sypnę kluczem jak jakiegoś będę miał. A mam cię na steam w znajomych ty tez mnie.
Biorę udział.
Czekam na jakiś kontakt
Teraz jak wygrałem to wszyscy mnie lubią. Co do dwójki to się pomyśli.
Odkopałem jeszcze Saints Row 2 z CDA na Steama to może przy okazji oddam. Jak tylko otrzymam kluczyk to zaczniemy grę. Totalizator Sportowy będzie naszym partnerem.