Komentarze: Z-Board - kontroler dla graczy
Używam tej klawiatury od około 7 miesięcy i moge powiedzieć - REWELACJA :)
A używam jej pół/pół do pracy i do grania.
Pomijając aspekty bajeranckiego designu, funkcjonalność i wygoda konfiguracji są bardzo dobre.
Miałem szczęście że swoją klawiaturkę kupiłem za oceanem gdzie cena jest dużo niższa.
Tak naprawde zestaw podstawowy (klawiatura zwykła + podstawka + listwa pod łokcie + zestaw klawiszy do FPP) całkowicie wystarcza - zestawy dodatkowe różnią się głównie malowaniem oraz w kilku przypadkach odmiennymi klawiszami dedykowanymi dla gry)
UWAGA dla osób pragnących kupić to za granicą przez Internet:
- należy zwrócić uwagę czy kupowana klawiatura ma dwa "wkłady" - zwykły + FPP, bo zdarzają się dość często tylko podstawki + klawiatura normalna. Dodatkowy wkład należy dokupić osobno.Oczywiście w wiekszości takich sytuacji klawiatura jest reklamowana za pomocą zdjęć prezentujących oba komlety klawiszy
hmm wyglada dosc ciekawe ale mimo wszystko wole moja ergonomiczna.. jak to mowie kazdy chwali swoje.. ;))
@ EliEli - listwa pod łokcie?? Miałeś na myśli nadgarstki?
crizz -> Faktycznie ;), rozpedzilem sie z tymi łokciami ;)
Prawdę mówiąc jak to zobaczyłem to mi kopara opadła... TO MUSI BYĆ ZARĄBISTE! Kosmos! łamana klawiera dla graczy! ;) musze skądś to wytrzasnąć do testów...
mi tam wystarcza moja Media-Tech xD
A tak poza tym to fajny bajer, ile kosztuje?
Trochę późno o niej mówicie - ukazała się juz dosyć dawno temu - przynajmniej zestaw dla WoWa. Kupię sobie taki zestaw kiedy wygram w lotka i wykupię sobie roczny abonament WoWa. Tymczasem...
epy.on ---> Na allegro widzialem po 200 złociszy a dodatkowe zestawy o 100. IMO trochę za dużo jak na klawirkę dlatego narazie postoję przy swoim tracerze.
A poza tym uważam że lepiej za połowę ceny kupić jakąś markową klawiaturę która będize służyć kilka ładnych lat i nie będzie ustępować tej pod względem liczby klawiszy multimedialnych. A może szukam powodu bo wiem że sobie jej nie kupię :).... Zresztą narazie się czaję na jakiś dobry joystick.