Komentarze: Sylwester w polskich miastach – na co to komu? Słowo na niedzielę(17).

Forum Inne Gry
Odpowiedz
05.01.2014 21:24
Czarny  Wilk
1
odpowiedz
Czarny Wilk
147
Generał

GRYOnline.pl

Komentarze: Sylwester w polskich miastach – na co to komu? Słowo na niedzielę(17).

Huh. Dzięki za utwierdzenie w przekonaniu, że zostanie w domu ze znajomymi zamiast pójścia na krakowski rynek było dobrą decyzją ;)

Swoją drogą, trzy ostatnie sylwestry spędziłem w Szczecinie "zahaczając" o imprezę miejską - o ile w zeszłym roku było średnio (pomijając przyjemne dla oka laser show), tak rok temu koncert Kombi i dwa lata temu Myslovitz były całkiem fajne

05.01.2014 21:32
Bart2233
2
odpowiedz
Bart2233
132
Peaceblaster

Nie lepiej napisać Janet Jackson... w końcu jest gwiazdą samą w sobie.

05.01.2014 22:08
3
odpowiedz
darth16
24
Pretorianin

Ona miała na imię La Toy'a, nie Janet ;)

05.01.2014 22:29
Glob3r
4
odpowiedz
Glob3r
97
Tots units fem força

Nie wiem, co musiałoby mnie zmusić, aby Sylwestra spędzić z Polsatem czy TVP, niezależnie czy przed telewizorem, czy gdzieś pod ich sceną. W ostatnich latach bawiłem się różnie - od domówki na 10 osób, przez wynajęcie salki na 40 znajomych, po tego Sylwestra, którego spędziłem wraz z 300 osobami, które w jakiś sposób miały coś ze sobą wspólnego. Ktoś się nawalił? Odprowadzony do domu. Komuś włączył się tryb agresywny? Doprowadzony szybko do początku. Z takich spędów nigdy nic dobrego nie wyniknie. Bo tam po prostu chodzą ludzie, którzy chcą się najzwyczajniej w świecie nawalić, pokrzyczeć, a i przy okazji przywalić komuś butelką. Czy jest to komuś potrzebne? W takiej formie na pewno nie. Aczkolwiek sylwester miejski, zorganizowany w jakiś sensowny sposób, na pewno mógłby wielu ludziom się przydać - ot chociażby dla poczucia tego, że tego dnia nie spędzali sami. I niby nie jest to jakiś wyjątkowy dzień - ale kiedy większość znajomych spędza go gdzieś i z kimś, nikt nie chce zostać sam.

05.01.2014 23:06
5
odpowiedz
darth16
24
Pretorianin

To prawda - jakiś miły sylwester miejski byłby fajny, ale na to nie liczę. W końcu trzeba się pokazać w TV, a przecież tam idą rzeczy, które chce zobaczyć większość. Czyli taki szit.

05.01.2014 23:48
6
odpowiedz
LastAid
5
Junior

Każdy narzeka na jakość tych pseudo-koncertów jaka pokazują stacje w TV, ale jest to darmocha więc nie spodziewajcie się czegokolwiek nadzwyczajnego (albo przynajmniej czegoś na przyzwoitym poziomie).

Jakieś 2-3 lata temu miałem okazję być na takim darmowym koncercie osobiście. Wtedy sobie powiedziałem, że "Nigdy więcej nie udam się na taka wiochę! NIGDY!"

Tego sylwka spędziłem w domu przed kompem i wcale tego nie żałuję. IMO to lepsze niż spędzać (marnować) czas z głupimi znajomymi którzy właśnie sami nie maja pomysłu jak spędzić sylwestrową noc. No cóż... Przecież zostaje telewizja, no nie? :|

05.01.2014 23:55
DM
7
odpowiedz
DM
234
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

to nie są koncerty dla konserów muzyki, tylko dla wąsatego szwagra Mirka z rodziną, stałego czytelnika Faktu, co w wysłanym smsie z życzeniami na antene robi 3 błędy ortograficzne, posiadacza paprotki w domu, zdjęcia z papieżem i plazmy większej niż ściana - wszystko tam jest specjalnie i dobrze dobrane pod takich ludzi, ilość wysłanych smsów ma się zgadzać i jest gitara - TV to maszynka do zarabiania pieniędzy a nie do spełniania oczekiwań kilku wybredniejszych przedstawicieli społeczeństwa... dla nich są kanały tematyczne

jak ktoś ma wrażliwsze uszy, to zawsze może sobie posłuchać rano koncertu z wiednia... :)

06.01.2014 00:01
8
odpowiedz
zanonimizowany752122
20
Centurion

Kurcze, przeczytałem i własnie zabierałem się za komentarz, ale mi DM zamknął temat przed nosem ;) Nic dodać, nic ująć.

06.01.2014 00:41
David Shepard
9
odpowiedz
David Shepard
81
Metal

Aż musiałem zobaczyć ten "cover", muszę przyznać że mnie mocno zaskoczyli, bo czegoś tak słabego to się nawet po feel nie spodziewałem.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl