Komentarze: Seriale których już z nami nie ma - My Name is Earl
Jak nie ma jak jest, ostatnio to leciało na Comedy central pod polskim tytułem ''Mam na imię Earl''
sindbad - to jedna z opinii która jest dość powszechna :) Jak najbardziej rozumiem, mnie jednak bawił do końca. Oczywiście, były słabsze momenty, ale tych lepszych było więcej.
wosiek - tak, ale ogólnie serial skończył się po czwartym sezonie, więcej Comedy Central nie puści, chyba że sami dokręcą :)
Na CC tez lekka posucha, część seriali fajnych odpadła, część leci późną porą. Sama koncepcja serialu i postacie w nim wydawały mi się fajne, nie wiem czemu nie miałem nigdy więcej ochoty go oglądać.
Pierwszy sezon był genialny, drugi jeszcze dawał radę, ale był już zdecydowanie słabszy, niestety na początku 3. wymiękłem :(
szkoda, bo serial mial potencjal
Ten serial ani nie jest jakiś super śmieszny, ani super wciągający, ale bohaterów ma tak świetnych, że z wielkim bananem zawsze włączałem kolejny odcinek :) Jakoś tak smutno się robi, jak nie można czekac na ich kolejny sezon. Ehhh.. będzie trzeba sobie kiedyś zobaczyć wszystko od początku ;)
Mój ulubiony serial komediowy. Sezon 4 skończył się takim cliffhangerem, że ja nie wiem już czy twórcy byli tak pewni, że bedzie kolejny sezon czy po prostu sobie z nas zakpili. Jason Lee zagrał rolę życia, jego miny i te charakterystyczne uniesienie brwi zapamiętam na długo.
Ehhh.. będzie trzeba sobie kiedyś zobaczyć wszystko od początku ;)
Hehe, o tym samym pomyślałem po przeczytaniu tego artykułu ;)