Komentarze: Pogromcy mitów biorą na warsztat gry wideo
Super!
Nie mogę się doczekać.;]
Ten program to sciema jakich malo.
Pamietam odcinek, w ktorym sprawdzali czy mozliwe jest, aby naped cd mogl rozwalic plyte.
Mit obalony a w tym czasie moj cd wystrzelil z napedu w drobny mak. Mialem taka przygode jeszcze dwa razy.
Super, bardzo lubię Pogromców mitów, miło będzie zobaczyć coś na temat gier :) Ciekawe tylko kiedy będzie w Polsce, bo nawet się nie orientuje jakie jest przesunięcie u nas względem USA...
Aseem - Mi też raz pękła, ale to dlatego że była delikatnie uszkodzona i po prostu siła odśrodkowa zrobiła swoje, zakładam że w Twoim przypadku było identycznie.
Zapowiada się ciekawie, jest to jeden z programów od których nie mogę się oderwać, mam nadzieję że w Polsce nie będzie rocznego przesunięcia względem USA.
Aseem --> To tylko program :) Ale nawet z tego co pamiętam w tym odcinku był wniosek, że uszkodzona płyta może eksplodować... :> Inna sprawa, że chłopy mają dużo pokory i potrafią się przyznać do błędu... Trochę dystansu!
Czy jestem jedynym ktory niezbyt lubi "nowy, mlodszy zespol" mythbusters? Jakos nadal nie moge sie do nich przekonac...