Komentarze: Pięć radiowych hitów, których powinienem mieć serdecznie dość

Forum Inne Gry
Odpowiedz
16.07.2014 13:05
DM
1
odpowiedz
DM
231
AFO Neptune

GRYOnline.plTeam

Komentarze: Pięć radiowych hitów, których powinienem mieć serdecznie dość

Po prostu słuchasz złych stacji radiowych.. :)

Przestaw się na trójkę :) - tylko tam, oprócz gadania na poziomie, w jedno przedpołudnie można usłyszeć Master of Puppets, Strachy na Lachy, jakiś przebój Mylene Farmer, Stinga, TSA. Daft punk i pare jakiś zupłenie nowych, nieznanych zespołów.. :)
każda piosenka cie zaskakuje, każda coś tam odkrywa nowego, albo wywołuje wspomnienia z przeszłości - taką rolę właśnie spełnia dobra stacja radiowa

16.07.2014 13:07
raziel88ck
😱
2
odpowiedz
raziel88ck
216
Reaver is the Key!

Pierwszy raz słyszę :O

16.07.2014 13:38
NewGravedigger
3
odpowiedz
NewGravedigger
202
spokooj grabarza

Ja ze swojej strony polecę natomiast czwórkę. Zasada ta sama co w trójce, jednak jest tam HH, rap, reggae, elektroniczna, polski rock i ogólnie muzyka nowych młodych polskich wykonawców.

16.07.2014 13:44
4
odpowiedz
zanonimizowany923805
21
Konsul

Nie wiem, co tu do dziwienia się, że na stacjach mocno komercyjnych puszczają "hity" sprzed kilku miesięcy czy nawet lat. Mają po prostu wykupioną możliwość "zapuszczania" danych utworów i nie chcą tracić kasy. Ot, cała filozofia.

16.07.2014 16:51
5
odpowiedz
zanonimizowany669190
35
Centurion

Właśnie niedawno miałem sprawdzić co to za francuska piosenka z "volvo, volvo, volvo, volvo" w refrenie, ale zawsze to postanowienie wypadało mi z głowy.

16.07.2014 17:15
👍
6
odpowiedz
zanonimizowany840667
28
Generał

Jest jedno, jedyne radio - www.antyradio.pl Pod względem muzyki nie ma lepszej publicznej stacji radiowej w Polsce. Żadnego disco, popu, hiphopu, techno, dance itp. gówna.

16.07.2014 17:22
reksio
7
odpowiedz
reksio
221
Pies Pogrzebany

Jak się słucha gównianego radia, to po cholerę potem pisać o tym artykuł, że gówniane radio jest gówniane?

16.07.2014 18:50
Benitonater
8
odpowiedz
Benitonater
118
Generał

Te piosenki są bardzo spoko, w końcu coś świeżego w radiu (no może poza Mrozem). Ciesz się, że to nie Rihanna albo Katy Perry xd

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl