Komentarze: Opowieść o tęsknocie za nieznanym

Forum Inne Gry
Odpowiedz
15.04.2018 07:41
Czarny  Wilk
1
odpowiedz
Czarny Wilk
144
Generał

GRYOnline.pl

Komentarze: Opowieść o tęsknocie za nieznanym

Przyznam, że zaciekawiłeś tym tytułem. Jak pojawi się w jakimś netfliksie czy innym HBO GO to z chęcią obejrzę :)

16.04.2018 20:26
Montinek
2
1
odpowiedz
Montinek
28
Chorąży

Na chwilę obecną Made in Abyss jest dostępne tylko na egzotycznym dla nas (póki oficjalnie nie wystartuje w Polsce) Amazon Prime Video, ale kto wie, może się kiedyś podzielą tym dobrem z resztą serwisów ;)

post wyedytowany przez Montinek 2018-04-16 20:37:34
30.04.2018 20:47
Amazing_Maurice
3
odpowiedz
Amazing_Maurice
100
Konsul

Na początku irytowali mnie główni bohaterowie, ale znakomity pomysł na świat i ogromny potencjał w tym pomyśle drzemiący kazał mi oglądać anime dalej. A im dalej tym lepiej. Bardzo dobra pozycja.

30.04.2018 21:00
maciell
4
1
odpowiedz
maciell
134
Senator

Popieram, masakrycznie dobre anime. Nic wiecej nie napisze, aby nie spoilerowac. Dla mnie te anime moze godnie stac kolo Anihilacji . Heh, kiedy 2 sezon ....
PS, Czarny Wilk na netfliksie masz teraz dostepne znakomite anime Violet Evergarden. Bardzo, ale to bardzo polecam.

post wyedytowany przez maciell 2018-04-30 21:03:30
18.05.2018 14:35
squaresofter
5
odpowiedz
squaresofter
58
W co gracie w weekend?

gameplay.pl

Przeczytałem dzisiaj kilka Twoich tekstów, ale ten jest zdecydowanie najciekawszy. Może i nie umiem tak dobrze operować słowem, ale już dawno nie chciało mi się oglądać tak bardzo jakiegoś anime jak tego, które opisałeś.
Bardzo Ci dziękuję.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl