Komentarze: NienażartyTV: Starcraft II: Droga do ligi diamentowej #1

Forum Inne Gry
Odpowiedz
19.07.2011 20:46
kwiść
👍
1
odpowiedz
kwiść
129
Generał

Komentarze: NienażartyTV: Starcraft II: Droga do ligi diamentowej #1

Całkiem niezłe wykonanie, komentarz bardzo spoko, ale sam pomysł mi mało pasuje :) Jak komentujesz multi "na żywca", to popełniasz sporo błędów (co jest zupoełnie normalne), więc nowi gracze nie wiele się z tego nauczą, a dla starych wyjadaczy oglądanie randomowych strać nie ma zbytnio sensu. IMO wyszło by lepiej jakbyś prezentował swoje najciekawsze mecze i komentował repki. Przynajmniej ja chętnie bym takie coś oglądał ;)

19.07.2011 20:59
😊
2
odpowiedz
zanonimizowany19573
42
Legend
Wideo

Proponuje oglądać http://www.justin.tv/totalbiscuit jeżeli chcesz się poduczyć w kwestii komentowania własnej gry. ;-) Zwykle zaczyna koło 23, z wyprzedzeniem daje znać tutaj http://twitter.com/#!/Totalbiscuit i przykłady: http://www.youtube.com/watch?v=qUBYAsKbs2s http://www.youtube.com/watch?v=bVrtmPvspjo Nie, że jest źle, ale rozumisz.

Co do filmiku, polska wersja mnie niesamowicie bawi po roku słuchania angielskiej wersji, ale ja nie o tym. Wyjaśniaj więcej, na jakiej mapie grasz, z kim grasz, troche humoru do tego. Mikrofon to kwestia techniczna, o tym wiesz. I też staraj się mówić bardziej do siebie, niż do widza, powinnieneś wtedy mówić lżej, bo nie będziesz czuł, jakbyś do kogoś przemawiał. Ogółem, to jak najwięcej humoru, żeby nawet osoba, która nie gra w SC2, mogła czerpać przyjemność z oglądania.

(tak lubie przecinki)

19.07.2011 21:06
toru_q_
3
odpowiedz
toru_q_
7
Legionista

fajny pomysł ;) tylko czemu do diamentu może od razu uderzać w masters :) i kwiść ma racie granie jednoczesne komentowanie nie jest za dobre... myślę albo nagrywać grę z Fraps'a i później komentować albo komentować repki...

w każdym razie życzę powodzenia

19.07.2011 21:13
4
odpowiedz
zanonimizowany337424
31
Pretorianin

Oglądam Starcrafta II z komentarzem od prawie roku ;) TotalBiscuit, Husky, Day9, Rotterdam, Tastless, Artosis, etc.

Odcinek drugi nagrany, powinno być o niebo lepiej, do jutra powinienem wrzucić :)

19.07.2011 21:16
5
odpowiedz
zanonimizowany19573
42
Legend

Aaa to nie było komentarza.

19.07.2011 23:05
6
odpowiedz
zanonimizowany540122
59
Generał

Podobalo mi sie zobaczyc jak ktos na wysokim poziomie "klika". Nie podobalo mi sie praktycznie wszystko inne. Doskonale wiem jak bardzo trudne jest jednoczesne granie i komentowanie/rozmawianie i dlatego uwazam, ze bez bardzo podzielnej wuagi nie powinno sie tego robic. "lololololololol" i "nie lubish moich tchoruff?" brzmialo wlasnie tak jak napisalem. Jak spocony 13latek cieszacy sie, ze ma wieksza zabawke niz jego kolega.
Sam pomysl fajny, ale jak juz ktos wspomnial tez wydaje mi sie ze lepiej wyjdzie granie osobno i pozniejszy komentarz do calosci.

19.07.2011 23:16
7
odpowiedz
zanonimizowany337424
31
Pretorianin

Ok, więc gwoli wyjaśnienia. Nie było moim celem nauczyć Was grać w Starcrafta II. Jest cała rzesza osób, także w Polsce, która zrobi to lepiej ode mnie. Wasze uwagi jednak sprawiają, że mam ochotę spróbować rozegrać to trochę inaczej. Odcinek drugi (duuuużo lepszy niż pierwszy) jest już co prawda nagrany, ale trzeci będzie taki jak sobie życzycie - postaram się spokojnie przeanalizować swoją grę.

19.07.2011 23:42
👍
8
odpowiedz
zanonimizowany19573
42
Legend

A ja się nie zgadzam, nie oczekiwałem życiowej nauki płynącej z twoich filmików, tylko spokojnego, luźnego grania. Jak chce analizowanie, oglądam Day9, jak chce rozrywke, oglądam TB. Po tych oczekiwałem rozrywki i mi ją dostarczono, więc trzymaj się zamierzonego planu.

20.07.2011 01:40
9
odpowiedz
sztu3
81
Pretorianin

Zgadzam sie z Orlando

20.07.2011 02:06
Hishyayo Mikito
👍
10
odpowiedz
Hishyayo Mikito
77
Zryty

Dobra robota. Czekam na więcej.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl