Komentarze: Konkurs z inFamous - do wygrania koszulka plus gra.
:) bardzo sympatyczny konkurs.
Coż nie mam PS 3 więc nie biorę udziału w konkursie - ale życzę reszcie powodzenia :)
literówka (a właściwie cyfrówka :) ) w warunkach konkursu..hehe..poszło....oby nagroda dotarła....:) powodzenia
oby sie udało ;p
Wysłane!!!!!proste pytania!!!może teraz wygram!!!!
oj fajnie by było w końcu coś wygrać :) życzę wam powodzenia ;P
geforc--> po pierwsze nie latko, ani nie 15, po drugie net nie kończy sie na googlach. Jak sie wie gdzie szukać to zajmuje to tylko chwile jak to miało miejsce w moim przypadku, bez użycia Google
Może tym razem sie uda coś wygrać
Byłoby spoko, bo wziałbym sobie na urodzinki inną gre ^^
Poszło i zyczę wszystkim powodzenia!
geforc (post 7) --> jest odpowiedź tylko musisz odpowiednio sformułować zapytanie w wyszukiwarce.
Tobias Riper (post 11) --> jak ktoś nie ma wykupionego abonamentu to nie przeczyta recenzji do końca, bynajmniej nie na GOL'u ale to w niczym nie przeszkadza. Odpowiedzi i bez tej recenzji da się znaleźć w necie.
na pierwsze pytanko jest odpowiedz!
znalezienie wszystkich odpowiedzi zajęło mi 5 minut a nawet mniej :)
na 1 zadanie trzeba odpowiednio sformułować tekst do googli i mamy odpowiedz jak na dłoni ::):):)
1 miunta ;D heh i wysyłanko
Tylko jest jedno ALE :D nie mam PS3 :)......no nic zaczeka w uśpieniu jakieś 4 lata :D.
No Chyba że jest jakiś MĄDRY ktoś z gdyni co PS3 pożyczy :) a takiego nie znam.
A tam, google też potrafią odpowiedzieć na 1 pytanie. Tylko jak napisano wyżej - trzeba umieć szukać :)
mam nadzieje że wygram
Odpowiedz na pierwsze pytanie znalazłem na poly :)
strzelałem
spoiler start
Normalnie marze o tej grze :) Kupił bym se ją ale kasy kurcze nie mam teraz :(
Pozdro
Bardzo chciałbym zagrać w tą grę, może szczęście mi sprzyja i wygram?
Pytania stały na łatwym poziomie, nie było wielkich problemów z odpowiedziami.
Chętnie przygarnę tą grę ^^ jak chyba każdy :) może tym razem się uda...
ja też nie mam ps3 ale konkurs fajny
A ja mam PS3 i co wiecej mam ta gre + film na BR Hancock ;p Ale jakbym wygrał to bym sprzedał
Pytania łatwe ;P może tym razem się uda
nawet jak ktoś nie ma ps3 to mozna sprzedac na allegro xD
Fajnie byłoby dostać InFamous, bo w najbliższym czasie mam zamiar kupić PS3.
fajnie by było wygrać taką extra gierkę na wakacje
Mam nadzieję że wygram biorę udział w prawie każdym konkursie, a w żadnym jeszcze nie wygrałem...
Elo, o której mniej-więcej pojawią się zwycięzc? xD A tak a'propos witam, to mój pierwszy konkurs :D
Poszło, pytanie pierwsze trochę trudne, ale chyba dobrze odpowiedziałam. Mam nadzieje, że może teraz się uda ;P
eee lipa :]
Uga buga, znoooowu nic.
Ale kiedy bedzie nastepny konkurs.
ale kiedy nastepny konkurs?
Pytania były proste i załapałe msie na ostatnią pozycje :D wygrałem swój pierwszy konkurs :D ciekawe kiedy nastepny i co do wygrania oby cos znowu na ps3 chociażby pad 6axis DS3
wystarczyło wpisac na google (do pierwszego pytania) infamous ost rs i kliknac na pierwszy link peb'a (polish elite board) i w któryms tam poscie była napisana lista piosenek w ost przeważał amon tobin to amon tobin wzielem odp. i tyle :P