Komentarze: Kino 2013 - Podsumowanie na Włoskim Raju

Forum Inne Gry
Odpowiedz
16.12.2013 00:33
Rasgul
1
odpowiedz
Rasgul
40
Pretorianin

Komentarze: Kino 2013 - Podsumowanie na Włoskim Raju

Wpisuję stąd prawie wszystko na listę: "do nadrobienia". Będę miał, co zagarnąć do swojego Kącika Filmowego Laika. :D

16.12.2013 00:59
CyberTron
2
odpowiedz
CyberTron
110
Imperator Wersalka

W mojej liście pod spełnionymi oczekiwaniami widniałby Pacific Rim. Star Treka wywaliłbym w cholere. Ledwo usiedziałem do końca na tym niby to śmiesznym, nim=by to mrocznym potworku.

16.12.2013 12:30
sm142gi
3
odpowiedz
sm142gi
37
Centurion

Kapitan Phillips jest rewelacyjny, końcówka to geniusz Hanksa, ale i rola głównego antagonisty, zagrana przez niedoświadczonego aktora wypada rewelacyjnie. Man of Steel spełnił moje dość wysokie oczekiwania niemal w 100%, świetny klimat i świetnie zagrane role, jedyne do czego mógłbym sie przyczepić to troche zbyt przegadana i widowiskowa finałowa scena walki, ciut za bardzo na modłę Avengersów, ale można na to przymknąć oko ;)

Do listy dopisałbym jeszcze drugą część Igrzysk Śmierci, gdzie mamy przykład niemal idealnego sequela-pierwszy film był bardzo dobry, tutaj mimo zachowania znanego schematu wszystkiego jest więcej i lepiej. Moje oczekiwania były bardzo wysokie i nie zawiodłęm się ani trochę.
Bardzo pozytywnym dla mnie zaskoczeniem był też Pamiętnik pozytywnego myślenia (film z 2012r ale polska premiera w lutym 2013), po którym nie spodziewałem się niczego specjalnego a okazał się dość sztampową, ale bardzo przyjemną komedyjką z rewelacyjnymi postaciami ;)

17.12.2013 09:20
4
odpowiedz
MarcinB323
83
Pretorianin

Men of steal spelnil moje oczekiwania w 99% ( ten 1 % za glownego zlego jakos nie lubie tego aktora) oblivion rzeczywiscie byl ok ale obejrzalem w tym roku Moon i o wiele lepiej zaskoczyl. Elisjum bylo ok szczegolnie rola Krugera ale niestety scenariusz i zakonczenie ach szkoda gadac.
Zaskoczeniem byli Milerowie na plus a z komedia odradzam Heat i Zlodzieja tozsamosci - cienizna.
Sam czaje sie na Ridicka podobno niezly nastepca Pitch black no i chorrory polecam tożsamość.

18.12.2013 13:49
5
odpowiedz
Maxs
105
Pretorianin

W koncu jakis "ranking" z ktorym sie w wiekszosci zgadzam :)

Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl