Komentarze: gierSłuchanie - Pro Cycling Manager 2011
eJay - Dzięki za filmik i bardzo dobre zaprezentownie tej gry teraz moge ją spokojnie zakupić.
eJay - Jeszcze jedno czy napiszesz coś o tej grze:Tour de France: The Official Game
Ten symulator się rózni od Pro Cyclingu tym, że wcielamy się w jednego kolarza i jeszcze raz dzieki za filmik.
Niestety nie mam konsoli więc nie mam jak sprawdzić, aczkolwiek wolę raczej menadżerski profil gry.
eJay wiem że Ci się to nie spodoba ale musisz to zobaczyć.
http://www.traileraddict.com/trailer/the-thing/trailer
[4] Już sam fakt, że za bohaterkę filmu robi laska ze Scotta Pilgrima wywołuje u mnie chęć olania tego czegoś, ale jednak do kina się przejdę - ale tylko dla efektów gore ;)
Wydaje mi się, że ten też zapowiada się przyzwoicie. W każdym razie zwiastun nie jest efekciarski, więc filmowi można dać kredyt zaufania.
eJay > Ja tam do kobity nic nie mam. Może jej rola będzie przypominać role Sigourney Weaver z Obcego (tak wiem marzenie ściętej głowy). Dla mnie największym problemem jest to, że ten cały prequel za bardzo bazuje na filmie z 1982 roku. A do tego trailer pokazał, kto jest zarażony. Ludzi odpowiedzialnych za sklejenie tego zwiastuna wywaliłbym na zbity ryj.
PS czy tylko ja słyszałem że obsada miał mówić po norwesku a nie po angielsku.
Scott P.--->Problem tego filmu leży gdzie indziej - to tak jakby po raz n'ty zrobić film o ukrzyżowaniu Chrystusa, każdy wie jak się to kończy dlatego element survivalowy zdecydowanie odpada. Poza tym parę scen z tego trailera to jedno wielkie WTF (spadek śniegołaza;/). Coś też jakoś niespecjalnie chce się ukryć. Pewnie pod kątem technicznym będzie cacy, reżyser ponoć wolał animatronikę na planie niż CGI, a to oznacza w jakimś stopniu oldschool.
W kategoriach okołoCosiowych polecam Last Winter http://www.imdb.com/title/tt0454864/ Rzecz która przez pierwszą godzinę ociera się w mojej skali kultu o dychę, by później przyrżnąć ryjem o beton i zniszczyć wszelkie wyobrażenia o byciu godnym następcą klasyka Carpentera;P
EDIT
BTW. To temat o PCM 2011;P
Od siebie dodam, że nie lubię managerów, bo grając kimś, kto i tak jest liderem nie mam żadnej satysfakcji, a doprowadzanie kogoś, kto nie jest liderem jest strasznie trudne :P w FM jak grałem to tylko od drugiej ligi, ew. na tyłach pierwszej - bo jak się już zacznie grać w pierwszej to głupio schodzić niżej do cieniasów znowu. i to mnie wkurza w managerach, typowy rpgowiec ze mnie, od chciałbym od zera do tytana bez większego wysiłku :P
Wielkie dzięki za Gameplay , oby więcej takich filmików :D
Gre napewno kupie w sklepie GryOnline pod koniec lipca jak nowy Pcet będzie :)
Phenomen - HOUGH >> Uuu to musi być mocno stary, bo wymagania gry nie są za duże. Odrazu jak będziesz miał kase do wal do sklepu. Ten Manager jest naprwde warty pieniędzy. Ja jutro jade po niego :D i szkoda, że nie mam PS3 bo bym Kupił Tour de France: The Offical Game
https://www.gry-online.pl/gry/tour-de-france-the-official-game/z81cd#ps3
DM Mafia
Mój komp ma 6 lat tak więc nie ma szans , że pójdzie na nim ta gra :D
Ale jeszcze 2 tyg. wytrzymam tylko szkoda , że wtedy już nie będzie TDF'u , ale cóż za rok napewno nową kupie podczas trwania TDF'u 2012
[13] Ale za to będzie mniejsz impreza u nas Tour de Pologe, która i tak zaliczana jest do wielkiego Touru.
Wiem :D Prawdziwy fan kolarsta wie o takich rzeczach :D
kolarstwa *
Właśnie 15min. skończyłem instalowac. Gra graficznie prezentuje się wybornie. Muzyka wproadzająca jest świetna, a reszta do zniesienia, tera tylko Interfejs do opanowania i po dzisiejszym etapie Tour de France pykamy. Co do licencji nie jest tak źle te najważniesze zespoły są np. Saxo Bank czy Astana, ale CC Popol mnie rozwaliło :D
U nas w Katowicach idzie to jak woda w Empiku w centrum był 5 ostatnich egzęplarzy, a wcześniej byłem w Media Markt i Saturnie i nieznalazłem były tylko PCM 2010 i TDF 2011 - Polska jednak interesuje się kolarstwem.
Phenomen - HOUGH Naprawde warto ją kupic! :D