Komentarze: E3 2013 - Zapowiedziano trzecioosobową strzelankę w uniwersum Plants vs Zombies.

Forum Inne Gry
Odpowiedz
10.06.2013 23:18
BliBs_Pl
1
odpowiedz
BliBs_Pl
81
Weltschmerz

Komentarze: E3 2013 - Zapowiedziano trzecioosobową strzelankę w uniwersum Plants vs Zombies.

Jak zobaczyłem to podczas streamu, to aż mi ciarki przeszły. Spodziewałem się jakiegoś nietypowego rozpoczęcia gameplaya z BF4, bo były jakieś takie małe sylwetki, a tu się okazuje, że to zupełnie odmienione PvZ! Zapowiada się świetnie i byleby tego nie spieprzyli.

10.06.2013 23:21
👎
2
odpowiedz
trudnezycie
0
Generał

Kolejny głąb. Myślisz kolego, że łatwe pieniążki za głupiego newsa będą? Napisz jeszcze, oddzielnie newsy. BF4, Mirror's Edge 2, Fifa 14, NBA! Hajs gruby chłopie interes, dawaj bo cie prześcigną, a przecież jeszcze 2 konferencje!

Przykleje z innego wątku:

Po kiego grzyba piszecie te zasrane newsy jak wszystko opisane jest ładnie na GOLu? Hajs się nie zgadza? Śmietnik tylko robicie, jakby nikt niewiedział, że E3 jest... idioci, żeby to było coś przynajmniej mądrzejszego, a nie durna informacja...

Po co wszyscy tak syficie gameplay.pl skoro te same newsy można znaleźć w newsroomie gola?

+1

10.06.2013 23:33
Czarny  Wilk
3
odpowiedz
Czarny Wilk
145
Generał

GRYOnline.pl

@Trudnezycie: Wrzucamy. Bo możemy.

10.06.2013 23:35
bogi1
4
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Strasznie pozytywnie mnie ta produkcja zaskoczyła podczas prezentacji. Podoba mi się po prostu. Ma taki urok ;)

12.06.2013 17:15
Harry M
5
odpowiedz
Harry M
201
Master czaszka

Pozytywnie się zaskoczyłem. Podoba mi się.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl