Komentarze: Daj się pobić - Here Comes the Boom

Forum Inne Gry
Odpowiedz
29.01.2013 17:12
1
odpowiedz
zanonimizowany881264
14
Chorąży

Komentarze: Daj się pobić - Here Comes the Boom

Nie trawię tego aktora, ale film wygląda obiecująco :)

29.01.2013 18:51
Gonsiur
2
odpowiedz
Gonsiur
138
HUEHUEHUE

Akurat wczoraj ten film widzialem, calkiem milo sie ogladalo, oczywiscie dupy nie urywa, no ale nie o to w tym chodzi. Chyba najbardziej sie usmialem kiedy zobaczylem Chaela Sonnena i "I didn't tap".
BTW do autora: walka w wieku 42 to akurat taka bujda nie jest, Couture jak toczyl ostatnia walke mial przeca 47, czy 48 lat, a cos kolo 43 udalo mu sie jeszcze zdobyc pas i go pozniej obronic.

29.01.2013 18:55
3
odpowiedz
zanonimizowany850459
17
Pretorianin

chodziło mi o wejście w tym wieku do ufc - sam widziałem wiele walk starszych zawodników i tylko serce mi pekało gdy widziałem jak młodzi oklepują legendy Pride takie jak Wanderlei Silva. A jak Wand nie dawał już rady, to dla mnie jakby nikt nie dawał ;)))

29.01.2013 19:06
wysiak
😊
4
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Kevin James to od lat duzy fan UFC, pojawial sie czesto na trybunach od czasow chyba okolic UFC 50. Trzeba bedzie obejrzec.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl