Komentarze: Czy „duże” gry mobilne mają sens?
Czegoś tu nie rozumiem. Dlaczego wpisy tego autora to zwykłe kopiuj/wklej z innej strony dla której on piszę?
To nie jest fair, że po napisaniu jednego artykułu/felietonu czy czegokolwiek, wrzucasz go na 2 różne strony i zapewne czerpiesz z tego zysk. Gdzie jest moderacja? Takie praktyki nie powinny mieć tutaj miejsca.
Eee tam nie ma co narzekać - nie każdy musi przeglądać codziennie cały internet. Liczy sie to czy wpis jest dobry czy nie, a to w ilu miejscach go znajdziemy to już widzimisie autora. Jakoś mi nie przeszkadza, że wiedzmińską sagę mogę kupić w każdej księgarni, a nie tylko jednej kolo mieszkania Sapkowskiego..
Co do samego tematu to zgadzam się - grupa odbiorców jest znacznie mniejsza niż dla takich Złych Ptaków i wlasnie przez to gra musi byc droga. Ale też niektórzy ewidentnie przesadzaja i pchają sie w piractwo (tj. zbojecka cena FF3, gdzie gra jest stara jak świat, dawno zyski przyniosła, teraz na szybko ją przeportowano by doić kasę) - nie wyobrażam sobie wydania wiecej jak 7$ na gre na tablet (a nawet mniej jesli chodzi o smartfony). I wlasnie dlatego iPadowcy mają WalkingDead, KOTORa, BG Enhanced i pare innych cacek na ktore fani androida będą musieli długo poczekac albo w ogóle obejdą się smakiem. Bo hajs musi sie zgadzać.
Keeeper, zauważ, że autor przy okazji na końcu swojej pracy wstawia link do innego serwisu. Równie dobrze mógłby dać tylko tytuł, link i napisać - tam możecie przeczytać mój artykuł. Jaki to ma sens?
Przeszkadzałoby Ci jakbyś w każdej gazecie czytał te same artykuły? Bo mi tak.
Nie kwestionuje poziomu merytorycznego tych wpisów (szczególnie jak przypominam sobie Floyda), ale takie praktyki są po prostu słabe.
http:// [ link zabroniony przez regulamin forum ] /blogi/mureet/2013/06/czy_duze_gry_mobilne_maja_sens/1
Widzę, że autor na wszystkich portalach reklamuje swój własny serwis. "Prowadzę stronę o grach - gmix.pl/
Lubię oglądać, czytać, pisać, słuchać, rozmawiać... o grach." < --- o autorze.
Dno totalne. Za takie praktyki powinien już dawno wylecieć..