Komentarze: Cartoon Games - odc. 344 - Co by było, gdyby Ubisoft
Jeszcze brakuje 5 stopniowego zabezpieczenia żeby ktoś przypadkiem nie pobrał i stwierdził, że to straszne..... Musi zapłacić i koniec oczywiście bez możliwości oddania.
Larry Croft. Wyobraziłem sobie skrzyżowanie Leisure Suit Larry z Tomb Raiderem. Larry nieporadnie próbuje znajdować skarby w starożytnych grobowcach, a w przerwach między wyprawami, jeszcze bardziej nieporadnie stara się zaliczać panienki.
Zaprawdę przerażające było by, gdyby Ubisoft zrobił coś takiego z marką Tomb Raider. Sama możliwość wyboru czy chcemy grać protagonistą czy protagonistką bywa miłym elementem kreowania wirtualnej postaci, ale ponadto ważniejszy jest dobry zarys historii postaci zawierający się w fabule gry. To zawsze powinno być najważniejsze.
oo, akurat grywam sobie w tomb raider: anniversary...
Naprawdę fajna, wymagająca myślenia. Chociaż nie jest tak bardzo wymagająca, żeby wchodzić do internetu za często (chyba, że itemki do kolekcji), ale potrafi zająć parę minut zanim ruszy się dalej (chociaż miałem już kilka takich momentów, gdzie już powoli poddawałem się i zamierzałem już znależć poradniki/filmy, ale albo przypadkiem znalazłem rozwiązanie albo samodzielnie rozwiązałem metodą a spróbuj tak). Czasem są wyjątki np. z powodu udziwnionego wyglądu drążka bardziej wyglądającego na drążek do huśtania się niż element mechanizmu wymagający nałożenia zębatego kółka. Walka jest całkiem spoko, bossowie też cacy :).
O nie nie. To tylko kobiety są uciśnione. Jakby zamieniono kobietę na faceta to dopiero byłby dym. Najwyżej zmiana kolor skóry