Komentarze do wiadomości: Zwiastun jednego z największych anime na Netflixie zszokował fanów. Nie mogą uwierzyć w to, jak bardzo poprawiono jakość

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
22.12.2025 09:56
1
odpowiedz
Tweety32
131
Konsul

Tytuł jak z Onetu albo pudelka, poziom GOL sięga żenady.
Zacytujmy jeszcze raz: "Zwiastun jednego z największych anime na Netflixie zszokował fanów. Nie mogą uwierzyć w to, jak bardzo poprawiono jakość"

22.12.2025 12:13
SpoconaZofia
1.1
SpoconaZofia
92
Legend

Mam dla redaktorów kilka tytułów clickbaitowych. Nie ustawił budzika, obudził się martwy. Nie śpię, bo trzymam klapę od laptopa, To straszne, co znalazł w swojej klawiaturze - też możesz to mieć. Coraz więcej użytkowników Excela psychiatrzy biją na alarm. Szok wziął winę Tuska na siebie. Próbował przeinstalować Windowsa- szuka go cała Polska

22.12.2025 10:13
Wrzesień
👍
2
odpowiedz
Wrzesień
75
Idiot Doom Spiral

A ja propsuję tytuł, bo w końcu wprost napisali "anime", a nie "serial fantasy" czy coś podobnego. Już parę razy się nabrałem, myśląc, że faktycznie jakiś nowy serial fantasy wyszedł, a artykuł był o chińskich bajkach.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl