Zmagania w Worms: Clan Wars - czyli redakcyjna batalia na robale!
jej znowu pierwszy;-)
podoba mi sie wzrok Łosia w kierunku Kacpra, gdy ten powiedzial o błocie na poczatku filmu ;d 'co Ty pier$%lisz?' ;d
szkoda że tvgry przegrało
Ten Łosiu to mi Vina Diesiela przypomina
[4] super spojler bubu, dzięx
oczywiscie nie dalo sie powiekszyc ekranu gry..zalosne!
Plus dla Pana Kacpra za zajebistą koszulkę zespołu Megadeth!!!
Tak po za tematem: Del coraz bardziej dba o swój kanał na Tubie, czy to znak, że zamierza pójść w ślady Krzyśka? (truuuudne sprawy). :P
Zróbcie turniej w Mortala będzie ciekawie
Noi już nie mam swojego pomysłu na serię :-(
https://www.gry-online.pl/forum/komentarz-witamy-w-nowej-odslonie-tvgrypl/z2c3daf1
Post 225
[5] noo troche ma...zwłaszcza na początku filmiku zauważyłem, że jego drugi podbródek przyjmuje podoby kształt do "Dieselowskiego" i do tego te lekko otwarte usta :P
Zrobiliście turniej bez Anuszy...wstydźcie się! xD
Łosiu show stealer z tym wzrokiem na początku. Chłop się podłamał tekstem Kacpra - słusznie zresztą.
Ale ta gra nie jest za 30 zł, a za granicą za ~ 20 eur też biorą bez namysłu ze steama.
damel4 -> Nie da się ukryć, że pewne pomysły konkursowe pokryły się z naszymi aktualnymi planami. Spokojnie. Ze swojej strony postaram się o nieco większą pulę nagród, aby nagrodzić więcej osób - liczba propozycji nas pozytywnie zaskoczyła.
'WE WSZYSTKICH STARYCH ŁORMSACH SKAKAŁO SIĘ SPACJĄ' NO CHYBA NIE, PANIE KACPERKU.
widze ze Dell przerznal od razu wiec pierdoli wasza "swietna zabawe" w dupe. a poza tym co to za chwiej ktory gada na samym koncu (nie mowie o dżordanie)? nie powinien w ogole sie odzywac, chyba ze chce spierdolic ogladajacym widowisko (wozek z mopem jest pokoj dalej)
Panowie a może by tak w Burnout Paradise The Ultimate Box w trybie Burnout Party? :) Wydaję mi się, że byłaby to dużo lepsza zabawa :)
Dajcie mu bana, koleś kupił na HB gry za kilka centów i teraz sprzedaje jedną za 25zł...
Juz nawet na samym allegro można kupić za 8zł wszystkie te gry
Deell jak coś to nie lecę na koszulki.
"We wszystkich starych wormsach skakało się spacją" Zawsze skakało się ENTEREM i ew. Backspace nigdy nie spacją. Tą zawsze się strzelało
Bardzo fajny materiał, świetna ekipa, bardzo podoba mi się humor redakcji :D Czasem mam wrażenie, że to redakcja GOL'a powinna zajmować się TVGry, po prostu lepiej wypadają :D Jordan bardzo fajny facet, musi się tylko jeszcze zaaklimatyzować bo widać, że jeszcze nie jest z resztą redakcji jak z kumplami :D Bez urazy, ale Kacper jest troszeczkę irytujący, nie mój typ humoru i chyba średnio pasuje do tej paczki (to tylko moja opinia, nie bierzcie tego na poważnie ;) ). Niemniej jednak bardzo fajny materiał, oglądałem z uśmiechem na ustach :D
Kacper jeśli będziesz to czytał to się nie przejmuj, może jeszcze się musisz wyrobić i dłużej z resztą ekipy się zżyć :D Z niecierpliwością czekam na kolejne "W rytmie gier"! :D
Świetny materiał :) W Wormsy zawsze chętnie pogram, zwłaszcza te starsze wersje były świetne, więc na pewno warto zagrać.
Super :)
Czemu nikogo z redakcji nie było na zlocie gamewalk?
No Del pograłeś dużo:) Fajnie takie redakcyjne turnieje oglądać a Worsmy są zajebiste do tego. Niektórzy chyba rzadko mają myszkę w dłoniach podczas grania:)
I za to was uwielbiam ;D. Fajnie was poustawiało ;P. Jordan miał strzał dnia. Więcej takich "eventów".
Trzeba to powiedzieć jasno - wszyscy "ssiecie" w tej grze :D Myślę, że powinniście zrobić kolejną turę po jakimś treningu i przypomnieniu sobie co nieco z Wormsów.
Dokładnie takie coś sugerowałem w konkursie pod przeglądem tygodnia ;D tylko jako całą serię z różnymi grami. Czy to znaczy że wygrałem ? ;d