Komentarze do wiadomości: Zestaw gamingowy jako prezent na komunię? Dzięki promocji HIRO DAYS zaoszczędzisz nawet 500 zł

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
14.05.2026 19:14
Notanac
😊
1
odpowiedz
Notanac
12
Centurion

Dla mojego siostrzeńca Krzysia, wszystko co najlepsze

15.05.2026 07:58
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Nugti-oz_NPC
98
Generał

Walczymy z uzależnieniem dzieci od internetu i 9 latkom na prezent z okazji pierwszego duchowego święta kupimy kolejny uzależniający szajs? Jest gdzieś bardziej szalony kraj niż nasz? Wątpię.

15.05.2026 11:27
VoidCosmonaut
2.1
odpowiedz
VoidCosmonaut
7
Pretorianin

wytrawny_troll Co? Wystarczy poczytać o zobaczyć samemu, że większość krajów tzw. Zachodu jest dużo bardziej szalona niż Polska. Po drugie zawsze możesz jechać na emigrację.

15.05.2026 12:24
3
odpowiedz
BiałyDzik
40
Centurion

Co prawda nie jestem na bieżąco z cenami. Ale pierwszy zestaw to straszna strata kasy, za ponad 4k złożymy rtx5060+ryzen 5 i taki zestaw będzie ok na wiele lat.

16.05.2026 14:24
4
odpowiedz
KamilaJ
5
Junior

Ja tam dawałam smartwatcha i słodkości z poczty kwiatowej. Raczej zestawu do grania bym nie kupiła.

16.05.2026 14:32
Core2Duo
5
odpowiedz
Core2Duo
3
Legionista

A później słychać wszędzie że dziecko nie wychodzi z domu tylko cały czas siedzi przy komputerze albo smartfonie ma problemy ze wzrokiem, zdrowiem czy zaczyna się robić otyłe w wieku 10 lat . Nawet u mnie na osiedlu dzieci chodzą wszędzie z smartfonem w ręku

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl