Komentarze do wiadomości: Zainteresowanie Clair Obscur: Expedition 33 wybuchło na nowo dzięki The Game Awards 2025. Są na to co najmniej dwa dowody

Forum Gry RPG
Dodaj komentarz
17.12.2025 06:33
RejzorekPL
1
odpowiedz
RejzorekPL
9
Legionista

Co prawda kupiłem na premierę... Ale wróciłem po TGA ograć nową zawartość i w końcu po wielu godzinach dopracowywania buildów, prób i błędów udało się pokonać Simona. Wciąż gra mi się w to fenomenalnie i już nigdy się to raczej nie zmienii. Walka tu jest dla mnie przegenialna a całość to audiowizualny orgazm.

17.12.2025 10:08
cycu2003
2
odpowiedz
1 odpowiedź
cycu2003
258
Legend

Nawet była ze 2 dni temu promocja w naszych marketach elektro po 159zl i jak widzę wykupili wszystko

17.12.2025 10:09
2.1
1
Sebcza_k
40
Konsul

Ja wybrałem digitala na ps store za 90 pln :)

17.12.2025 19:07
marvin92
3
odpowiedz
marvin92
37
Konsul

Czekam w sumie do jutra. Liczę, że na zimowej wyprzedaży promocja będzie największa z dotychczasowych.

18.12.2025 10:10
4
1
odpowiedz
inmix
69
Pretorianin

Kompletnie nie rozumiem fenomenu tej gry. Spędziłem w niej kilka godzin i ostatecznie odinstalowałem, na szczęście jest za free w gamepassie więc można było sprawdzić o co całe to zamieszanie. Nie wiem jak ludzi wciąga ta fabuła bo ja od początku kompletnie nic tu nie czułem xD walka może fajna na początku, potem staje się powtarzalna, nudna i bez polotu. Gwoździem do trumny jest tu brak jakiegokolwiek systemu nawigacji. Fajnie że wyświetla się kompas i aktualny cel ???? problem w tym że ni cholery nie wiadomo gdzie iść, a jako że cały świat jest kolorowy, zamglony i wszystko wygląda tak samo to po prostu zajebiście można przez godzinę biegać w kółko ?? Do tego gra nie blokuje ścieżki z której się przyszlo- efekt, napierdzielasz przez pół godziny jakimś korytarzem po to żeby na końcu stwierdzić że to właśnie stąd przyszedłeś ?? totalna bzdura. Rozumiem ten zabieg- gdyby gra wskazywała ścieżkę to skończyłoby się ją w 10 godzin, a tak można sztucznie wydłużyć czas gry- połowa to granie a połowa idiotyczne kręcenie się w kółko i szukanie jakiegoś przejścia. Wywaliłem i nie wracam xD

18.12.2025 21:58
baltazar1908
5
odpowiedz
baltazar1908
44
Generał

Nie wiem grałem nie porwała mnie i dałem
sobie spokój żadne nagrody dla tej gry na pewno tego nie zmienią, żałuje porażki KCD2 bo dla mnie gra totalnie lepsza.

Forum Forum Gry RPG
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl