Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Zaczęło się dziś, gracze mają 7 dni, by za darmo na Steam zdobyć wysoko ocenianą postapokaliptyczną strzelankę

Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz
23.07.2026 21:30
tynwar
1
odpowiedz
tynwar
106
Legend

o, lubię tower defense, tego z zombiakami chętnie wypróbuję :)

23.07.2026 23:01
1.1
odpowiedz
maciekhg
18
Chorąży

tynwar Ale tu autor napisał, że to strzelanka XD

24.07.2026 00:01
tynwar
1.2
odpowiedz
tynwar
106
Legend

maciekhg Ale czy to jest tylko strzelanka, widziałeś w ogóle jak wygląda ta gra? Na golowej karcie gry jest informacja o defense tower, na steamowej karcie jest tak samo.

24.07.2026 11:16
cenzura
1.3
odpowiedz
cenzura
66
Konsul

tynwar stawia się wieżyczki, umocnienia i potem jest atak wrogów. Stoi się/biega i strzela do wrogów. Nie nazwałbym tego tower defense.

24.07.2026 14:40
tynwar
1.4
odpowiedz
tynwar
106
Legend

cenzura nazywaj jak chcesz, co mnie to obchodzi XD.
I jeszcze to zaprzeczanie oficjalnym informacjom mówiącym o tym, że zawiera trochę tower defense :D.
Co i jak uważasz to twoja sprawa, a mnie nic do tego, ja będę coś tak nazywał, a ty po swojemu i tyle.

23.07.2026 21:42
2
odpowiedz
Hegeto
11
Centurion

Słabiutkie

24.07.2026 07:52
3
odpowiedz
8 odpowiedzi
KozaSWD
59
Pretorianin

No niestety Steam nie ma nawet podjazdu do Epica. Tam nas rozpieszczają często tytułami AAA, a tutaj? Cieniutko.

24.07.2026 11:16
3.1
odpowiedz
nazgul-r4jdowi3c
1
Pretorianin

Iks de.

24.07.2026 11:37
tailless
3.2
odpowiedz
tailless
9
Pretorianin

KozaSWD Bo Epic przewala miliony dolarów na rozdawanie tych gierek, a ludzie i tak wolą sobie na steama kupować. Na steamie devowie sami z siebie rozdają

24.07.2026 12:48
3.3
odpowiedz
KozaSWD
59
Pretorianin

tailless Po co mam na Steamie kupować, jeśli na Epicu mam za darmo? Nie jestem masochistą.

25.07.2026 07:17
3.4
odpowiedz
Newgate
4
Junior

KozaSWD Przez takich pazernych biedaków studia upadają, bo myślisz, że robienie gier to darmowy proces

25.07.2026 08:21
3.5
odpowiedz
KozaSWD
59
Pretorianin

Newgate ?? Jestem biedakiem, bo biorę za darmo jeśli dają zamiast płacić? Nie jestem po prostu jeleniem. No ale jasne, jeśli otworzą się dwie kolejki, gdzie w jednej będą rozdawać lody za darmo, a w drugiej za opłatą, to ty idź do tej za opłatą, żeby pokazać każdemu jakim milionerem jesteś. Poproś też rząd o wyższe podatki. W końcu stać cię, niech każdy wie! A biedaki niech płaczą!
Poza tym w jaki niby sposób studia przeze mnie upadają? Epic siłą ich zmusza studia do rozdawania gier? Przystawia im pistolet do głowy? Wydaje mi się że jednak im za to płaci.

26.07.2026 03:45
LiamP
3.6
odpowiedz
LiamP
17
Chorąży

KozaSWD No tam rozdają takie AAA....aaaaa wielkie nic. Do tej pory można policzyć na palcach jednej ręki faktyczne dobre gry, jakie się tam trafiły. Większość to buble, które podejrzewam, że gdyby nie za darmo, to pies z kulawą noga by tego nie tknął. Prawda jest taka, że jak się chce pograć w coś normalnego to nie da się za darmo. Chyba, że te kilka tytułów na krzyż faktycznie komis wystarczy (nie będę twierdzil, że nie; samego Fallout trochę zajmie rozegrać, nie wspominając o GTA). Tak czy siak - cieszę się, że jesteś dopieszczony:)

26.07.2026 12:20
3.7
odpowiedz
KozaSWD
59
Pretorianin

LiamP Wspomniane przez ciebie Fallouty, GTA, ale też Control, Civilization VI, kolekcja Bioshocków, Borderlands, Dishonored, XCOM 2, Death Stranding, Total War: Warhammer, Cities: Skylines I Kingdom Come: Deliverance. Jak dla mnie świetne gry za darmo ;)

26.07.2026 13:03
LiamP
3.8
odpowiedz
LiamP
17
Chorąży

KozaSWD Tylko taka mała uwaga - mnie to się już nawet miesza kto co rozdawał bo takie KC czy XCOM to też rozdawał Amazon chyba (bo mam na GoG a nie kupowałem), Borderlands to dla mnie nic... Dosłownie, a Civ6 i tak mailem od dawna za 1/3 ceny na Steam z dodatkami. Bo problem jest tutaj jeszcze jeden - dają zawsze wersję bez dodatków, niejednokrotnie zmieniające całą rozgrywkę. Także dla mnie słabo bo te dodatki przeważnie kosztują tyle, co na promocję w Steam wszystko. Tak więc no jak dla mnie to takie rozdawanie demo. A i zapomniałem - dużo gier daje też Netflix (i tylko dlatego go trzymam)

24.07.2026 11:14
cenzura
4
odpowiedz
cenzura
66
Konsul

Pamiętam jak swego czasu pykałem w to z jakimiś randomami z neta.
Gierka prosta, ale można trochę pograć

Forum Forum Gry Akcji
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl