Komentarze do wiadomości: Zaczęło się dziś, gracze mają 3 dni, by za darmo zdobyć 3 gry z kultowej serii, która dała początek survival horrorom

Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz
02.02.2026 19:48
ObiŁan
😊
1
odpowiedz
ObiŁan
6
Legionista

Via Tenor

Wspomnień czas

02.02.2026 22:15
WolfDale
😜
2
1
odpowiedz
WolfDale
95
~sv_cheats 1

Dzięki GOGO, ale mam od dawna.

03.02.2026 00:31
3
odpowiedz
DziwnY
50
Centurion

Pamiętam jak ukończyłem pierwszą w okolicach premiery i byłem pod takim wrażeniem, że kilka lat później poprowadziłem jako MG sesję Warhammera na jej podstawie (oczywiście zmieniając co nieco w klimat Warhammera z mrocznym wątkiem). Większość znajomych nie miało wtedy komputera i nic o AitD nie wiedziało. Sesję do dziś wspominamy.

Co do artykułu, to szkoda tylko, że autor tak zachwalający GOGa za te darmówki promuje równocześnie steam za obniżkę AitD 2024. Gdybym był zwolennikiem teorii spiskowych pomyślałbym, że albo autor jest nierzetelny, albo opłacony przez steam, albo po prostu napisał artykuł z przymusu, bo jednak tak naprawdę jest "wyznawcą" steam. Na szczęście nie jestem i dopiszę tylko brakującą część artykułu:
Na GOGu jest dokładnie taka sama promocja dotycząca Alone in the Dark 2024

post wyedytowany przez DziwnY 2026-02-03 00:36:41
Forum Forum Gry Przygodowe
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl