Ja nie zabiłem go (nie chcę), ale spuściłem lanie na tyle, że Wrzód dał święty spokój i wrócił do obozu.
DLC z Wrzodem w rolach głównych- mamy biegać i zawracać d**ę ludziom(orkom w 3 jak będzie) 🙃
Już myślałem, że Wrzoda będzie można spotkać w Czerwonej Latarnii skoro miałby przeżyć. Jako pracowanika ofkoz ;)
Stracona szansa na bekową i ostrą akcję dla Bezia.
Chyba, że wpleść temat zanim zostanie Poszukiwaczem po ostatecznym odrzuceniu na rzecz Nadii. Zemsta i walka z takim uber bossem Poszukiwaczy - Pan Wrzód na Rzyci :D
Nie zabiłem, ale obiłem zardzewiałym mieczem, po czym okradłem go koło jaskini, gdzie leży Nek. Zrobiłem to, bo już miałem dosyć jego pieprzenia i tych ciągłych przerywników.😁
Ależ on był irytujący, uciekł mi w lesie i zdechł gdzieś po drodze. Już więcej go nie spotkałem (pomijam mały spojler).
Nie, nie, on musiał szybko zginąć nawet jeśli by miał przedłużać fabułę o pół dnia i wnosić 10 nowych questów.
Nie miałem szansy się o tym przekonać, ponieważ pobiegł za mną w las i go pierwszy lepszy ścierwojad zatłukł. Trudno.
Mi się Wrzód sam zbugował, bo po jednej walce ze ścierwojadami jak uciekł to już nie wrócił. Teraz siedzi sobie przed swoją chatką w Starym Obozie i zaczepi jedynie jak obok niego przechodzę, ale nie chce już ze mną podróżować. :-/
Sekciarze to idealny obóz dla Wrzoda, ładne chłopaki na luzie. Czułby się tam jak w domu i by mogli wspólnie polerować swoje łyse bańki.
Ja nie zabiłem go (nie chcę), ale spuściłem lanie na tyle, że Wrzód dał święty spokój i wrócił do obozu.
Spoiler
spoiler start
Śmieszy mnie to że pojawia się na końcu gry w miejscu gdzie pojawiali sie przyjaciele beziego xd
spoiler stop
Niczym wkurzający Jar Jar Binks w Gwiezdnych Wojnach.
Nie jestem fanem takich zabiegów...
Mój Wrzód zginął robiąc to co kochał najbardziej. .. zabawiając się ze zwierzętami. Tylko tym razem to wilk zabawił się z nim 😅
W dwójce Wrzód był dostępny wyłacznie jako niewykorzystana postać dostępna za pomocą kodów, więc pewnie Alkimia go jakoś może wrzuci do wersji odświeżonej.
Kleszyk, dzięki za spojler w tytule newsa :(
Jakim trzba być gburem, żeby dla klików niszczyć ludziom radość z poznawania gry.
Totalne frajerstwo!
Niestety jestem oldskulowy i u mnie Wrzód zawsze zaraz po tym jak się do mnie przyczepi kończy z kosą w żebrach gdzieś koło jaskini z kretoszczurami obok Starego Obozu
Chciałem wysłuchać jego wszystkie możliwe dialogi, ale już mnie strasznie irytował, szczególnie przy okradaniu skrzynek w SO. Dodatkowo nie mozna go uderzyć, bo cały obóz mnie chciał bić (bug?), musiałem go wyprowadzac za bramę i lutować po łbie, potem wracał. Brakło mi cierpliwości. xD
Powinni w remake dodać mu dialogi jak proponuje montaż fotowoltaiki, albo pomoc prawną w przypadku szkody komunikacyjnej w ciągu ostatnich 3 lat
Ja go tylko obiłem żeby się odpierdolił i dalej wegetuje w obozie