Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedUkochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Komentarze do wiadomości: Za miesiąc odbędzie się jedna z największych letnich premier science fiction. Ekranizacja kultowej serii na nowym zwiastunie

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
16.06.2026 15:50
1
odpowiedz
potrzymajmipiwo
26
Centurion

Z jednej strony spoko, ale z drugiej aż strach. Oryginalna seria miała tak wysoki poziom, że o wpadkę nie trudno. A co do tego, że zwiastun wygląda świetnie, to już wiele razy widziałem zwiastuny lepsze niż film czy serial, to o niczym nie świadczy. No może oprócz tego, że chociaż kreska, przynajmniej mi, pasuje do stylu oryginału. Motoko, obyś w formie wróciła 😁

post wyedytowany przez potrzymajmipiwo 2026-06-16 15:50:56
16.06.2026 17:29
2
odpowiedz
4 odpowiedzi
GrubyGrG
8
Legionista

Przecież nie dosyć że ro serial to jeszcze animowany... nie dość że to chyba najgorsze g...wno oprócz musicali to co to ma wspólnego z grami?? W końcu jesteście gry online czy syf online??

16.06.2026 18:13
2.1
odpowiedz
potrzymajmipiwo
26
Centurion

GrubyGrG Anime na tym portalu jest dłużej niż masz konto. Więc po co się rejestrowałeś? Żeby narzekać czy szukać taniej atencji?

16.06.2026 19:25
2.2
odpowiedz
GrubyGrG
8
Legionista

potrzymajmipiwo Nie, przegladam gry online od dawna. Ale jak sama nazwa mówi to jest portal o grach? Czy o anime/mandze? Taka prawda. Dlatego właśnie blokuje wiadomości na głównej od "gry" online. Portal się stacza, moje osobiste zdanie. Byle by tylko ktoś kliknął i były zaliczone reklamy. Ale to tylko moje osobiste zdanie

16.06.2026 19:28
2.3
odpowiedz
GrubyGrG
8
Legionista

potrzymajmipiwo A cytując google... :
Gry-Online (gry-online.pl) to portal poświęcony grom komputerowym i wideo.
Choć czasami pojawiają się tam wiadomości o popkulturze, filmach czy serialach (w tym anime), głównym tematem serwisu są gry.

16.06.2026 20:08
2.4
odpowiedz
potrzymajmipiwo
26
Centurion

GrubyGrG Sam zacytowałeś google i nadal nie rozumiesz. Zresztą nikt siłą cię tu nie trzyma, mi też z kilkoma portalami nie po drodze to pokasowałem na nich konta i ich nie odwiedzam. Chyba logiczne, a na pewno bardziej od wchodzenia na portal i narzekanie, że ma treści które ci nie odpowiadają.

23.06.2026 07:57
Mangas
3
odpowiedz
Mangas
7
Pretorianin

Mam spore obawy, ale też nadzieję, że jednak uda się to zrobić z sensem.

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl