Komentarze do wiadomości: Za 2 tygodnie w Polsce wystartuje konkurencja Crunchyrolla. Na start ponad 60 anime i 1000 odcinków

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
17.03.2026 17:54
Mangas
1
1
odpowiedz
Mangas
3
Chorąży

No i cudownie! Już nie mogę się doczekać! Na start pójdą u mnie na pewno: My Gift Lvl 9999 Unlimited Gacha, Fermat Kitchen, The Dangers in My Heart, Helck, Reincarnate as a Sword i My Isekai Life. Wszystkie co prawda już widziałem, ale osobiście uważam, że są to tytuły warte powtórzenia. A jeśli jeszcze przekład będzie sensowny, to tylko się cieszyć.

17.03.2026 18:16
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Ummon
67
Pretorianin

Dawać więcej serwisów: publiczność wytrzyma jeszcze jeden abonament.

17.03.2026 18:46
Mangas
2.1
1
Mangas
3
Chorąży

Ummon Sorry, a zmusza ktoś do stałego subskrybowania wszystkiego jak leci, że spytam? Ja część serwisów subskrybuję raz na jakiś czas przez miesiąc-dwa i następna subskrypcja za kilka miesięcy, kiedy dodadzą trochę materiałów, na które warto rzucić okiem. Niewielu ludzi stać dziś na wywalenie rocznie kilku tysięcy za same subskrypcje, więc racjonalizuje się koszty, takie to trudne do ogarnięcia?

17.03.2026 19:37
3
odpowiedz
LokalnyRzezimieszek
15
Generał

Dobra wiadomość, bo na CC to porażka. Od lat marny player, serwery z Tesco a od jakiegoś czasu robią tłumaczenia przez AI, albo zatrudniają "kolorowych ekspertów" którzy zmieniają całkowicie to co postacie mówią.
Ostatnio nawet grzebią przy samej animacji, zmieniając niektóre rzeczy, jak np. w Trigun Stargaze, czołówka i niektóre sceny są zmienione względem wydania TV albo na innych serwisach.

17.03.2026 20:07
4
odpowiedz
Koczkodan
0
Junior

W końcu

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl