Jak nie lubię nintendo, mimo że mam ich Switch , to tak ten koleś sam się o to prosił, bo jest debilem.
"Jak nie lubię nintendo, mimo że mam ich Switch" - to się chyba hipokryzja nazywa, sam mimo że gry Nintendo mnie intrygują to w życiu im grosza nie dam za to że lubią się tak bujać po sądach.
Co za z dupy argument. To jak w Aparcie leży pełno biżuterii na wierzchu to zachęcają do kradzieży i mam kraść?
Marnujesz tylko czas. On nie potrafi się odróżnić "nielegalne kopiowanie" od "kradzieży". Albo trolluje na siłę.
Czytam chyba 7 News o Nintendo na przestrzeni kilku miesięcy i tylko jeden dotyczył złego opakowania najnowszej konsoli, reszta to temat procesów sądowych. Nieźle.
TorrentFreak podaje, że EveryGameGuru miał streamować swoją rozgrywkę w pirackie gry Nintendo, które jeszcze nie miały premiery i umieszczać linki do emulatorów
Ale on jest głupi. Sam się prosił o kłopotów. Już zapomniał, że nawet YouTube też potępia piractwo, a nie tylko Nintendo?
Ile jeszcze te jełopy z Nintendo będą żerować na nostalgii i stagnacji. Jasne piractwo nie jest dobre, lecz wydawanie gier na sprzęt, na którym niemożliwe jest dodawanie/ tworzenie modów oraz zabijanie fanowskich pomysłów na rozszerzenie ich uniwersów i marnowanie potencjału e-sportowego Super Smash Bros Ultimate nie przedłuży żywotności ich marki.